Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najszybciej 30 lvl?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jak kupie eq +9 bron do na 1 lvl +9 tygre, mnisia ++9 bojowa +9 zelka +9 i cos z hp. Gdzie najszybciej bede wbijać postaciom na exp bocie 30 lvle? Bo chce miec duzo na fb i na dodania zminaki i bodzie.

Opublikowano

Wbijaj lvl w m2 do 30. Np. od 1-17 w m1 a pózniej w m2 na dzikusach do 30. Myślę że pomogłem.

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

nie szkoda ci takiego eq na expbota? Bot ma zarabiac a nie przynosic straty tak??

BTW. 1-11 lvl m1 12 - 18 m2 (dzikusy odrazu z takim eq jeszcze na bocie ;] ) 18 - 30 pustynia i w 3h masz 30 ... Warto zrobic sobie PD na 3h : ) (link aktywacyjny ;] )]

POmoglem? daj lajka ;)

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

nie szkoda ci takiego eq na expbota? Bot ma zarabiac a nie przynosic straty tak??

BTW. 1-11 lvl m1 12 - 18 m2 (dzikusy odrazu z takim eq jeszcze na bocie ;] ) 18 - 30 pustynia i w 3h masz 30 ... Warto zrobic sobie PD na 3h : ) (link aktywacyjny ;] )]

POmoglem? daj lajka ;)

a czemu mi być szkoda? I tak bana nie dostane sobie i bufowi 75 wbilem i bana jakoś nie mam a tym bardziej takimi małymi lvlami.

Opublikowano

powiazane konta i IP itd. pewno juz handlowales z przyszlymi botami; ] wylapiesz bana to kwestia czasu :)

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...