Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Top

Witek997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie: Irelia vs Nidalee vs Jayce vs Olaf vs Rumble vs Lee sin vs Rengar vs Yorick

Zależy mi na: zeby dobrze na low elo pizgalo

Dodatkowe informacje: robie nowe konto, a ze sie troche ostatnio nie orientowalem to nie wiem jak championy po tych wszystkich nerfach i buffach to wiadomo... NIDA OCZYWISCIE AD, NIE PISAC O AP NIDZIE

Opublikowano

Irelia, Olaf, Yorick. Podstawowe picki na topa, nidalee też jest spoko. Do grania jajcem trzeba się troche przyzwyczaić, poza tym po nerfach jest średni w late. Lee sin jest genialny, ale raczej nie na topa, to samo rengar imo. Rumble'a nie lubie, gralem raz kiedys tam, nie wiem jak sie sprawuje wiec sie nie wypowiem.

asdvj.png

Opublikowano

dzieki, ale czekam jeszcze na dalsze opinie. rumblem ja gralem i byl zajebisty, tylko nie wiem czy jakiegos opor nerfa nie dostal bo jeszcze niedawno kazdy nim gral a teraz nie widuje go.

Opublikowano

Dostal niedawno bugfixa, bo jego miotacz był zbugowany. Później po tym bugfixie okazało się że napierdziela aż za bardzo i dostał nerfy na dmg. Ludzie nim nie grają bo się znudził, też w sumie nie polecam. W obecnej mecie stawia się na hard bruiserów z pierdolnięciem, ap tank jakim jest rumble musi podejść, bo jednak miotacz to jego główne źródło dmg, ma słabe cc, brak gapclosera i to go deklasuje na tle innych toplanerów.

asdvj.png

Opublikowano

Meta meta, nerfy buffy nerfami buffami, jak jakis champion jest dobry, to przeciez mozna go uzywac rownie dobrze poza meta, tym bardziej, ze ostatnio widuje caitlyn / lee sin mid, a bez ap wedlug mnie przypal grac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...