Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Base Character Change

kacperziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie. Czy można używać Aidów albo innych broni dla speca z tymi postaciami z Base Character Change. Mam tą panią w Jasnych włosach. Pytam się ponieważ dziś widziałem właśnie taką panią która kładła Aidy .... Może to hacker? Albo jakiś Bug ?

@Edit

Jeszcze jedno. Czy ta postać daje jakieś statystyki np: Większy Speed itp.

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

aidy są chyba tylko dla speca, ale pewności niemam dawno już nie grałem.

i ta postać nie daje nic więcej, niż mniejsze hitboxy

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

aidy są chyba tylko dla speca, ale pewności niemam dawno już nie grałem.

i ta postać nie daje nic więcej, niż mniejsze hitboxy

No o to chodzi że też dawno nie grałem mam nowe konto itp. i nie wiem

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

Przy base character change zmienia się tylko wygląd postaci i nic więcej. Nie dodaje Ci żadnych bonusów do szybkości itp. oraz nie możesz używać przedmiotów przeznaczonych dla speców np. minigun. Jeszcze dodam, że kupno BCC daje możliwość zmiany postaci w blondynke co nie jest dostępne bez tego przedmiotu.

Opublikowano

koles zalozyl speca i full transparency czyli mial speca ale go ukryl dzieki tej nowej zjebanej opcji costume

+++zgodzę się

to nie żaden hacker, tylko w zakładce costume masz "full transparency" które ukrywa wszystkie ubranka (spece, asasyny) i pokazuje wygląd twojej base character postaci, bez żadnych vestów itp.

Opublikowano

+++zgodzę się

to nie żaden hacker, tylko w zakładce costume masz "full transparency" które ukrywa wszystkie ubranka (spece, asasyny) i pokazuje wygląd twojej base character postaci, bez żadnych vestów itp.

To spoko dzięki temat do zamknięcia....

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...