Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gra?

Resh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jadę 20 listopada do centrum handlowego. No i postanowiłem że trzeba grę zakupić. Tylko nie wiem jaką. Polecacie jakieś fajne?? Zastanawiałem się nad ACIII ale wychodzi 24 (fuck). Szczególnie interesują mnie FPS-y.

Opublikowano

Z fps tylko i wyłącznie CoD Black Ops 2. Z innych NFS 2012 :>

Opublikowano

Ja polecam ci TPP np. Ghost recon Future Soldier. nie za droga a wyj***** w kosmos. Gra sie z 3 osoby.

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Ghost Recon odpada bo przeszedłem całą. Fifa bardzo mnie kusi bo gram na oryginalce od kolegi i jest zarąbista. Coda boje się kupować bo znowu zrobią słabą grę tak jak to było z BO. Moh podobno słaby. Hitmana raczej nie. Dla singla bez multi nie ma co kupować. Wolę pożyczyć. NFS mnie nie kręci. Szczególnie ostatnie produkcje tej serii mnie zniechęciły.

Opublikowano

Może BF3,Skyrim lub Wiedźmin 2 ?

No chyba,że chcesz tylko najnowsze tytuły.Jeśli tak to polecam Fifa 13

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Zastanów się nad preorderem AC III, zakupisz przez internet i przyjdzie kurierem :) Jak nie to nadal zachęcam do kupna najnowszego hitmana ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...