Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Job Grochy

Assasiin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jak expic joba na grochach ? mam 50lew mag 36job i w 1h expie okolo 15-20% z zolwiem ? o_O i nie piszcie ze ja bije stracznki a zolw reszte bo tak robie ... tak wiec prosze o pomoc + + + + + + + +

Opublikowano

Normalnie ekspisz. To naturalne że na tym levelu ci tak leci. Wyobraż sobie jak radzą sobie większe levele. Ale jak masz aż taką Mękę Pańską to kup 2 ancki i jedziesz wtedy będzie ci leciało po 2%.

@edit

A tak wgl to nie ten dział kolego. I to nie jest poradnik tylko pytanie xD

2dhww8h.png

Opublikowano

raczej kometa z lurowaniem. O wiele szybciej wbijesz na groszkach jednak jest to dosyć monotonne.

Właśnie dlatego bieże się exp z misji na norma żeby nie mieć puźniej 2tygodni na groszkach

raport o przeniesienie...

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Jezeli chodzi o maga to zolw mu jest niepotrzebny. Wrecz mu przeszkadza i niechodzi tu o bicie tylko o zabieranie expa. Tak... % expa w moba dzieli sie pomiedzy postac i pety.

Ja ci polecam kupienie miotacza w miare, abys z niego zdolal zabic straczka oraz wykupienie ulepszenia skilla ze spacji. Tym sposobem niepotrzebny ci jest zolw, a % leca w 100% do Ciebie. Jeszcze lepiej jezeli znajdziesz gracza ktory expi na oddzielnym spocie, wtedy % szybciej leca. Oczywiscie bez afkowania, bo takie pt niema sensu wtedy.

Fakt faktem, monotonne to jest i to jak cholera, nic na to nieporadzisz. Chcac cos osiagnac na niskim poziomie trzeba sie wysilic. Jedynie mozesz troszeczke ograniczyc te monotonnosc poprzez sluchanie muzyki. Wiecej doradzic niemoge.

Opublikowano

Jezeli chodzi o maga to zolw mu jest niepotrzebny. Wrecz mu przeszkadza i niechodzi tu o bicie tylko o zabieranie expa. Tak... % expa w moba dzieli sie pomiedzy postac i pety.

Ja ci polecam kupienie miotacza w miare, abys z niego zdolal zabic straczka oraz wykupienie ulepszenia skilla ze spacji. Tym sposobem niepotrzebny ci jest zolw, a % leca w 100% do Ciebie. Jeszcze lepiej jezeli znajdziesz gracza ktory expi na oddzielnym spocie, wtedy % szybciej leca. Oczywiscie bez afkowania, bo takie pt niema sensu wtedy.

Fakt faktem, monotonne to jest i to jak cholera, nic na to nieporadzisz. Chcac cos osiagnac na niskim poziomie trzeba sie wysilic. Jedynie mozesz troszeczke ograniczyc te monotonnosc poprzez sluchanie muzyki. Wiecej doradzic niemoge.

Co ty za bzdury piszesz. Jak nie wiesz- nie wypowiadaj się. Akurat exp z petem szybciej leci, inaczej to była by głupota mieć jakiegokolwiek zwierzaka.

@Topic: Z towarzyszem czy bez profesja będzie ci tak samo leciała, tylko iż bez żółwia mniej wyexpisz. Pt również dla mnie bez sensu. Skąd możesz wiedzieć czy grupa nie afczy na spocie np. 7 strążkowym? Musiałbyś opuścić swój 4 strążkowy spot, aby się tam dostać. Na groszkach najszybciej wbijesz swój upragniony job. Nie radze bawić się na komecie czy innych zabobonach. Bij tak jak biłeś. A jak ci się tak bardzo nie chce, to zakup sobie ancka. Dla mnie on zawsze był motywacją, aby go nie zmarnować. I radze nie słuchać się Panów/Pań wyżej, bo najwyraźniej bili joba tylko na LoD.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

w grupie ktora expi musi byc , exp jest 2 razy szybszy (job), a expij dlaje z zolwiem , wiecej expa z nim masz jak up mowi

ja bym znalazl jakiegos kolege i jak najszybciej na lod , holke masz wiec nie ma problemu

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...