Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-150 czy KW-1S ?

Grzesiek9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście dodam, że zastanów się czy chcesz iść w is4 czy is7 - każdy dąży do x tieru, a potem wybierz czołg który dąży do twojego celu

y526IOx.jpg

Opublikowano

KW-1S - jest znacznie zwrotniejszy i szybszy. Ze 122mm na top liscie jest niedopokonania dla mniejszych tierow.

Ja go na KW-1 łykam jak chce no chyba że naprawdę jakiś pro się trafi.To działo nie jest na VI tiery jest za dużo za wolne.Pełnie swojej mocy mam na VII tierach dopiero.

Opublikowano

T-150 ma dość dobry pancerz średnie działo. KV-1s jest szybki niema pancerza ma dobrą armate która potrafi czasami płatać figle. Oba czołgi mają swoje zalety ale KV-1s jest lepszy dzieki armacie. Sam osobiście jeźdze KV-1s i gra mi się świetnie tym czołgiem

Opublikowano

Lubisz wolną,mocno opancerzoną krową-bierz T-150.

Wolisz być szybki,mieć dobre działo,ale mieć pancerz gorszy niż twój poprzednik(KW-1)-bierz KW-1S

Ja od siebie polecam KW-1S

Świetne działo,przebija nawet IX tiery i potrafi zadać 480 dmg !

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Po co wy się jeszcze wypowiadacie tutaj jak mu przecież dałem link do tuta gdzie się można wypowiadać na tematych tych czołgów.

PS to działo nie jest super jak na swój tier

Opublikowano

a jak wymienic wolne doswiadczenie bo kupiłem złoto

W prawym górnym rogu przy wolnym doswiadczeniu masz opcje wymien. Wystarczy wybrac i wpisac w okienko ile chcemy expa wymienic. Gra automatycznie podliczy nam ile musimy zaplacic.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...