Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobre Auto Klasy 1

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ochotę zacząć od nowa grać w Need For Speed World i teraz mam do doświadczonych graczy takie pytanie...

Jaki samochód dobry do wyścigów oraz all in ma wystarczająco dobre skręcanie dobrze się nim jeździ dobre przyśpieszenie oraz szybkość sorry za tak chaotycznie napisane... ale się spieszę trochę za odpowiedzi prawidłowe daję like :)

Ps: Wymieńcie dlaczego jest on dobry.. ;)

Prosiłbym o pisanie nazw aut ale nie za boosty tylko za normalną kasę z gry iż nie mam ochoty wydawać na grę...

Oczywiście wymieniajcie tylko klasy 1... ^_^

image.png

Opublikowano

Nissan 200sx : Dobre sterowanie Najlepszy V max z wszystkich w najniszej klasie , Słaba masa . Autko na wyścigi.

Pontiac GTO : Dobra masa ,Duży v max , Slabe sterowanie. Dobry na all in

Sirroco : Coś pomiedzy tymi dwoma wyżej wymienionymi .

Jednym słowem dobry i na wyscigi i uczieczki.

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

Hmm a może MazdaSpeed 3 ?.. tez jest dobra dobra prędkość jak widzę dobre przyśpieszenie dobre prowadzenie co o tym myślicie ? :)

Czy dobrze dosyć się ją tuninguje etc.. ? :P

image.png

Opublikowano

Też polecam Nissana Silvię - ma bdb sterowanie,niezłą prędkość max,nie jest droga,na wyścigi w sam raz.

Dobry jest też VW Scirocko - ma dobrą sterowność i nieźle sobie radzi w wyścigach.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

To teraz takie pytanie.. co powiecie o "MazdaSpeed 3".. ?

Takie pytania :

- Czy dobrze się ten samochód tuninguje ?

- Czy jest on szybki ?

- Czy dobrze skręca ?

- Czy dobry jest na All In oraz do wyścigów ?

- Czy wystarczające ma przyśpieszenie ?

- Czy jest lepszy od Nissan 200 sx ?

Czekam na odpis ^_^ bo chcę już pograć.

image.png

Opublikowano

W sumie nie jest najgorszym samochodem ale fajerwerków nie ma:D

- czy się dobrze tuninguje? to zależy pod jakim względem wizualnym czy mechanicznym,to zależy od Cb jak chcesz żeby Twój wóz wyglądał,a osiągi zależą od dobrych części

- szybki nawet nawet,ale są lepsze,bo dobrym tuningu jest spoko

- ze skręcaniem gorzej,nie jest najlepszy

- lepszy na all in niż na wyścigi,bo na wyścigi są lepsze wozy

- to zależy od tuningu,bo na początek bez części to nie masz się co ścigać

- to zależy dla kogo bo niektórym będzie lepiej się jeździło 200sx a innym SP3,ale wydaje mi się że są porównywalne

Opublikowano

Hehe to nadal mam dylemat :( a ja mam paranoje z wyborem xD kusi mnie ta mazda :D ale poczekam na kilka porównań jeszcze czy Nissan 200sx czy Mazda Speed 3 ^_^ :)

image.png

Opublikowano

Wg mnie najlepsza jest mazda speed 3. Wszyscy gadają, ze silvia, a ja nadal jestem za mazdą. Autko super, dobrze się prowadzi, osiągi tez dobre.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

W końcu Mazda ma prędkość ponad 50 więcej niż Nissan tylko lekko mniej prowadzenia oraz przyśpieszenie po osiągach widać też nawet nawet chyba wybiorę sobie mazdę Skorpion dzięki za radę co do mazdy :) poczekam na kilka odpowiedzi jeszcze.. :)

A co do tego tuningu z mazdy można zrobić coś podobnego do Nisana z wyglądu taki mniejszy dach itp... ?

image.png

Opublikowano

Akurat statystyki mają się tu nijak do osiągów samochodów,więc nie ma co patrzeć na to,sam wybierz,bo to też dużo zależy od gustu i od tego jak się jeździ.Na początek Mazda,Silvia,Scirocko to dobre samochody na początek.

Opublikowano

Już wiem :P Mam Nissana silve sis :) Autko wymiata... ^_^ polecam wszystkim... :P Temat można zamknąć by uniknąć niepotrzebnego spamu :)

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...