Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kogoś wykiwać ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiem ,że proszę o coś głupiego i dla wielu to może być oburzające ,ale szukam sposobu żeby kogoś okraść. Właśnie okradłem kolesia 68 ,który miał dużo rzeczy z czego zarobiłem jakieś 400kk , i choć trochę szkoda mi tego kolesia sam dał się wrobić xD Użyłem sposobu , że niby kupuję konta w grze 60-80 lvl za 1kkk I właśnie on dał mi 1-szy E-mail a potem ja miałem dać 1kkk a potem on passy do konta ,a ja szybko zobaczyłem login konta na stronie gameforge i zmieniłem passy do konta :> I tak go okradłem ... szukam jeszcze jakiś sposobów na wyłudzenie lub okradnięcie kogoś z kasy lub itemów .Odrazu mówię ,że nikt już się nie nabiera na sposoby typu GM daje itemy :) Czekam na odpowiedzi ...

Opublikowano

Nie krednij. Bo to najgorsze co można zrobić w metinie czity to czity ale jak sie kogoś okrada to odrazu ta osoba okradziona też próbuje się odegrać i to tak w kółko się toczy. A jeszcze jak to jakieś dziecko może jest, i co potem będzie przeżywać to albo płakać wydaje się to śmieszne ale dla niego to nie będzie śmieszne. Ja też kogoś kiedyś okradłem bo chciałem się odegrać ale nie byłem wcale szczęśliwy z tego powodu i mu to oddałem bo poprostu nie mogłem. Jeśli ktoś też czuje takie uczcie przy okradniu kogoś to niech wie że jest spoko. Jeśli ktoś to robi z zimną krwią i jeszcze sie śmiejąc to juz nie powiem kim jest... Nie rób tego

Opublikowano

Jeżeli Cię sumienie nie zeżarło to Cię podziwiam, pomyśl jakby Ciebie tak miał ktoś okraść (nie czyń drugiemu co tobie nie miłe).

Co do tematu to jeszcze jest tzw. kopiowanie itemków ...

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Jeżeli Cię sumienie nie zeżarło to Cię podziwiam, pomyśl jakby Ciebie tak miał ktoś okraść (nie czyń drugiemu co tobie nie miłe).

Co do tematu to jeszcze jest tzw. kopiowanie itemków ...

Co ty powiesz.. o.O

ciekawi mnie jak kopiujesz te itemki :D

Hejo

Opublikowano

Dokładnie,ja bym tak napewno niemógł. Może to i dziecka jakiegoś konto,ale przeżyje to bardzo napewno,włożył w to wiele pracy i napewno to będzie miało zły wpływ w przyszłości bo przestanie ufać i jak będzie miał jakiś problem to nie zaufa nikomu i niebędzie można mu pomóc. Hacki hackami,bugi bugami ale kradzież to jest już świństwo bo kradniesz czyjąś prace i tylko noobki nie umiejące poexpić,albo samemu czegoś zrobić kradną konta. Jeśli to przeczyta moderator/administrator to bardzo proszę o usunięcie tego tematu. Nie powinno się zarabiać na czyjejś krzywdzie. Chcesz kasy? Kup sobie yangi na allegro. Chcesz wyższy level? To sobie na niego zapracuj jak ten ktoś który pracował nad tym wiele miesięcy,a ty mu w pare minut to odebrałeś i jeszcze chcesz więcej. A tak poza tym-ucieszył bym się jakby to zgłosił na policje. Już był przypadek taki na Arkantesie-poszedł na policję,gościu z policjantami oszacował straty i niedość że złodziej zabuli to i w sądzie sprawka. I brawa dla tego co ucierpiał. Dostał za samo konto kilkaset złotych+jeszcze za straty moralne.

Opublikowano

Trafisz na osobę bardziej ogarniętą,i to Ty zostaniesz "wykiwany" nie radzę takich zabaw,jak się nie znasz na tym co robisz.

Co więcej,teraz nawet support może Cię zbanować za kradzież,wystarczy tylko że poszkodowany to zgłosi.

Opublikowano

Ja również nie polecam Tobie kraść.

Jak miałem 9 lat i grałem w metina, to pamiętam jak ktoś do mnie podszedł i zapytał czy umiem kopiować bronie itd.

Za pewne każdy wie o co chodzi z tym kopiowaniem broni.

Dałem się wykiwać i straciłem fms'a +9 sr 20

Pamiętam, że strasznie po tym płakałem, ale kolega mi pomógł zgłośić tego delikwenta i otrzymał bana .

Opublikowano

@up też jesteś dobry jak w 2006 roku w metina grałeś.

Tak swoją drogą,Team aż do okolo września tego roku był strasznie niepomocny w takich sprawach.Nikt nie dostawał za to bana,a itemy nie były odzyskiwane.Na szczęście niedawno to się zmieniło.

Opublikowano

Jeżeli chcesz kraść proszę bardzo, lecz licz się z tym, że za takie ,,pixele" można dostać do 3 lat ;).

Kupujesz serwer dedykowany, robisz jakiś fajny serwer z niego rejestruje się np. 1000 osób i z tych 1000 osób na 100% chociaż 1 ma takie same hasło i login jak do PL'a. Niektóre osoby mogą mieć fajne eq i zarobisz.. :/

Złodziej.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Dla mnie ktoś kto okrada ludzi jest kompletnym zerem... Sam kiedyś wrobiłem kolesia przy "zamianie kont" ale nie mogłem jakoś sie z tym pogodzić i oddałem mu to konto które mu zabrałem 49 woj z bojem itd..Jedyne co mnie cieszyło to jak udało mi sie okraść kolesia który wcześniej okradł mnie na innej postaci -.- j3bany frajer... :P Ogólnie mówiąc to powinieneś oddać mu te konto.. No chyba że jest Ci dobrze z tą myślą że przez cb ktoś ma załamke...

Opublikowano

Jak grałem na PL'u to używałem " Nauczyć cię klonować itemki? " lub " sposob na eq +9 " jednakże jak teraz próbuje kogoś okraść to mnie coś zżera od środka i to oddaje kolesiowi :/ Troche głupota no ale cóż..

Pamiętam że na globalu na tydzień, dwa zablokowali, te całe klonowanie t.j nie dalo sie wywalic.. Ale to dawno było z rok, może 2 lub 3 .. Na globalu gralem dawno znudzil mi sie jak bana dostalem za podszywanie sie pod GM'a niby.. ^.- xD

Opublikowano

Hahahah co za d3bil.. okradać ludzi ;3

A co jak Ty byś grał z 2lata, i nagle ktoś by Cię okradł z wszystkiego w 5min? Nawet nie wiesz jaka to strata.

Trzeba tępić takich jak Ty..

Od razu na policje bym poszedł gdybyś mnie tak okradł

niePozdrawiam

/

co się dziwić, polska pomaga kraść polsce

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Przez takich debili jak wy nikt się nie chce wymieniać kontami -.-

Jeżeli myślisz ze to sprytne to jesteś w błędzie bo każdy debil tak może zrobić

x

Opublikowano

Kiedyś na avalonie,gdy wszystko było tam drogie i wszyscy tam grali ukradłem dzieciakowi chakramki i stalke ( obydwa prO ).

Na początku byłem zadowolony z siebie ( cwany ja ) , potem mi się żal go zrobiło, przeprosiłem go i mu to oddałem

Tak jak ktoś wyżej napisał,ktoś zbiera na coś miesiącami,a wpadnie taki gostek i mu to odbierze - straszne uczucie

Opublikowano

Kiedyś na avalonie,gdy wszystko było tam drogie i wszyscy tam grali ukradłem dzieciakowi chakramki i stalke ( obydwa prO ).

Na początku byłem zadowolony z siebie ( cwany ja ) , potem mi się żal go zrobiło, przeprosiłem go i mu to oddałem

Tak jak ktoś wyżej napisał,ktoś zbiera na coś miesiącami,a wpadnie taki gostek i mu to odbierze - straszne uczucie

To na chuj się daje okraść ? Sam nie kradnę, ale to tylko ludzka głupota, że ktoś się daje.. bo jak można się nabrać na np. kopiowanie itemów albo na yanghacki itp?

@topic - nie kradnij, bo to chamskie ;)

Opublikowano

Ja Ci "powiem" tak :P Że ty tylko próbowałeś kogoś okraść i Ci się udało bo ktoś był taki głupi i się wrobił więc raczej ty się nie powinieneś czuć winny :D Co do pytania przez autora to musisz mieć jakąś dobrą sytuację żeby kogoś okraść. Jak zobaczysz że ktoś jest "głupi" i ma niezłe eq to od razu coś Ci wpadnie do głowy. Ale teraz takich że tak powiem nie ładnie debili jest mało więc nie wiem czy da radę xD

Opublikowano

Ja ci nie radze nikogo okradac bo po jakims zasie.zyslasz miano oszusta i zlodzieja i nikt juz z toba nie bedzie chcial sie zadawac ja ci najzwyczajnie fb do zarobku polecam :)

Opublikowano

Żerujecie na czyjejś ciężkiej pracy i krzywdzie. Przez to teraz prawie nikt nikomu nie ufa,chyba że nowy gracz,albo jakieś dziecko. Potem nie da rady wymienić się kontami ani nic bo nikt nikomu nie zaufa. Pamiętam te staaare czasy jak każdy sobie pomagał,ale to nie trwało długo. Wielu z tych dobrych graczy jak zobaczyło jak kradną itd to zaczęli rzygać tą grą.

Gra która powinna dawać relaks,zadowolenie z pracy to zabiera mu to wszystko w przeciągu paru minut. Widziałem up:Bo się dają nabierać? Poprostu to są nowi gracze,którzy jeszcze niewiedzą że takie chamskie osoby grają i te nowe osoby jak słyszą o yanghacku czy klonowaniu itemków to myślisz że nie zaufałby żeby mieć zamiast 1 FMSa-2? Wartości,które były na początku zanikają. Nie tylko w grze. Świat staje sie pełen egoistów i złodziei którzy okradną z kilkunastu pixeli w grze żeby mu sie lepiej grało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...