Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ludzi tak ciagnie na s26?

lobezkox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie. Otoz sam gram na solarze fajnie mi sie gra, ale dlaczego akurat tu gra tak duzo ludzi ze o 23 jest na ch2 BUSY ;] ?

Przeciez kazdy tu walczy o spota, botów jest pełno wiec troche nie rozumiem. ciezko zaczac ogolem . Ale ja juz mam to za soba

Wiec tak jak w temacie: Co ludzi ciągnie na solar s26??

Ja zaczalem tam grac bo kolega tam gra i ceny sa normalne. A waszym zdaniem ?.

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Ludzi gra dużo, ponieważ server jest nowy i ceny są jak narazie najniższe i jeszcze jest taka opcja ludzie szybko wbijają levele żeby być w rankingu... : )

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

1. Niskie ceny

2. Dużo ludzi, czym więcej osób tym łatwiej znaleźć jakieś dt czy coś

3. TOPke można dogonić jeszcze

4. Najnowszy serwer ...

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Po 1 s26 ma w miarę normalne ceny a nie to co inne serwery ponadto jest najnowszym więc wiesz :) ponadto jak kolega UP napisał łatwo jest zarobić. Botów wiadomo jak wszędzie dużo to standard

Opublikowano

s26 :

-ceny

- możliwość osiągnięcia czegoś lepszego niż na poprzednim serwie ( np . na innym serwie jest pełno 99 lvl , a ktoś ma np 40 lvl , wtedy ma chęc gry na s26 )

- dużo ludzi = ekipa / handel , itd

Opublikowano

1. najnowszy server

2. każdy chce grać tam gdzie dużo osób

3. Można się rywalizować z rownymi sobie a nie ze ty zaczynasz masz 30 lv a reszta serva 75+

x

Opublikowano

Jest pare powodów:

- Serwer jest najnowższy ze wszystkich

- Dużo graczy zaczeło tu gre na poczatku i dlatego tyle tu ludzi

- Nowi gracze powrócili do gry na nowym serwie

- Dużo ilość graczy przyciąga ich po to, aby mogli ze sobą rywalizować i aby się nie nudzić

- Niskie ceny - łatwiej było na cokolwiek zarobić

Jest to pare powodów jakie podałem ale głównie one przyciągaja coraz to nowych graczy i dlatego jest ich taka ilość.

Opublikowano

+ To :

- małe ceny

- duzo graczy, małe lvl bo świezy serv

- kazdy kto chce zacząć od początku - to idealny server dla niego

- To :

- pełno botów/ksujów/gimbów

- zajete spoty/metki/bossy

- po połaczeniu serwów ludzie którzy tam grają będą najbardziej w plecy ( itemek przykładowo z 1000 zl spadnie na 400/300 lub mniej )

Opublikowano

Niskie ceny nie ma samych koxow.na malych lv z eq +9 ktorzy wszystko ksuja dedaja itp.. I jest szansa cos osiagnac, kd, ku i innych rzeczy jest pod dostatkiem. Sam jak wrocilem na pla to zaczole gre na starym servere bo latwiej sie dorobic eq :)

Opublikowano

Młody serw, każdy chce tam wbić bo coś może "osiągnąć", niskie ceny i jak piszesz dużo osób gra więc kolejny + do tego żeby tam zacząć grać : )

Opublikowano

Serwer jest stosunkowo mlody, ceny unormowane i da sie jeszcze wybic. Stall +9 tam kupisz za yangi, a na innych serwach tylko za itemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...