Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ManiekSerw Dedyk, Survival, Frakcje, Eventy , Spleef, i wiele innych zabaw i przygód

Mariuszx666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngManiekSerwDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s7.mineserv.eu:23221

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20 (Będzie więcej)

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

pl

1337425578-U363900.png

Maniek,Ezreal,xXxBrokenxXx,Furren,MrCracku

1337425590-U363900.png

Serwer Survival położony na craftbukkicie 1.4.2 , Dużo zabawy, Pełny serwer Graczy, Miła Administracja po prostu grać i nie umierać !!!!

1336669726-U363900.png

Opublikowano

A więc tak :

Serwer do bani , admini budują frakcje której nie będzie się dało podbić. Gdy podszedłem do nich , zespawnowali sobie diax mieczyk i mnie zabili . Jest jeszcze inne powody , otóż takie :

Przyszedł na serwer sobie gracz PatrykV5 czy tam V8 , i admin odrazu chciał go zbanować za : uwaga to nie żarty - za bycie dzieckiem . To chyba nie jego wina że ma lat ile ma i chce sobie pograć. Stanąłem po stronie Patryka i odrazu dostałem deszcz hejtu. :)

Maniek powiedział mi że ma 16 lat i w czerwcu będzie miał 17 , wiedział że ja w lipcu będę miał też 17 (wiedział z podania o moderatora) ale jego zdaniem JA jestem dzieciakiem.

Powodzenia z takim serwerem ...

Powód bana : wyjazd .

Dobranoc

Opublikowano

Hahahahahaha chlopaku widze ze lejesz tu takim strumieniem kłamstw ze uszy mi wiedną . Napisales na forum czy mozesz zostac modem, napisales jeszcze ze grasz na serwerze chwileczke dokladnie 10-20 minut max, wiec Ci odpowiedzialem ze za krótko grasz aby miec tego moda . A ty na mnie z mordą ze to nie ma nic do rzeczy itp i takl gadka sie rozpoczela wtedy powiedziales ze nie wiadomo ile ten serwer wytrzyma ze to ze siamto , a wtedy sie wtracil patrykv8 i wtedy zaczela sie wymadrzanka kto jest lepszy wiec od tego jazgotu i przeklenst jakie do mnie dotarly typu su*o , dziw*o itp, podnioslo mi sie cisnienie i postanowilem go zbanowac , wtedy ty sie uniosles i zaczeles mnie jechac ze ja jestem dzieckiem i takie tam ,a przykro mi ja do osób cierpliwych nie naleze a zwlaszcza takich jak ty i ten patryk wiec oboje dstaliscie bana i kazdy moze to potwierdzic jak bylo i to co ja napisalem jest calkowita prawda i kazdy sie z tym zgodzi

Oczywiscie oprócz Ciebie i Patrykav8 ale to juz mnie malo interesuje, prosta zasada nie chcesz to nie graj !

A z tego co pamiętam to widze ze kiedyś tez dales czadu u mnie na serwie bo pamietam twoje gorzkie zale na mpcforum jaki to ja jestem bardzo niegrzeczny i jak sie zachowuje , bo pamietam twój nick ! Mizutsuki

Opublikowano

Nie przypominam sobie że grałem u Ciebie ...

A co do twojej odpowiedzi to też nie jest 100% racja . Owszem , chciałem mieć moda , lecz powiedziałeś że muszę pograć 1 miesiąc . Lecz jaką ja miałem pewność że opłacicie serwer ?

Wtedy powiedziałeś że serwer stoi już 2 miesiące , a Patryk powiedział że jego chodzi 2 lata , po tym zdaniu odrazu zapytałeś czy Patryk chce bana za bycie dzieckiem.

Nadal jednak nie wyjaśniłeś dlaczego admini dali sobie diax eq i zabili mnie przechodząc koło ich budowli.

Zapewne nikt nie będzie chciał grać na takim serwerze , admini nie dają przejść i popatrzeć bo zabiją cie .

To jest śmieszne że admini dają sobie itemy , żeby zabić graczy...

Opublikowano

Przypominam ja bez powodu nie banuje trzeba bylo nie wyzywac i mnie nie wkurzac to by bylo wszystko okey i by sie zakonczylo happy end'em!

admini ??? chlopaku ja zadnego admina na serwerze nie widzialem byli tylko tam Vip'owie i supervip'owie tak wiec juz Ci to wytlumaczylem

oczywiscie oprocz mnie

A ze powiedzialem ze dostanie bana to nie znaczy ze mu dalem jak zaczol mnie wyzywac to wtedy dostal

wiec nie rozumie twoich oskarżeń , a widzisz ja Ciebie pamiętam a ty mnie nie

Opublikowano

Hmmm ... Ten gargamel i enej , Youtube - Posiadają goda i creativa , to chyba admini czy moderatorzy. Tak czy siak nie żyją na równi z graczami budując fortece z pomocą creativa.

Czyli reasumując dostałem bana za posiadanie swojego zdania tak ?

Opublikowano

a nawet jezeli mieli by gm to co zrobisz im cos nalezy sie im nagrali mi 20 miutowy filmik i wrzucili na youtube , a po to robią fortece bo beda nagrywali filmik , widocznie nie spodobales sie im i Cię wykurzyli

Jak bys nie widzial oni maja range Youtube ziom a nie vip i Svip ???

Zreszta trzeba bylo nie robic ze mnie debila i idioty , sam mi przyznales racje ze tak bylo sprawa zamknięta !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...