Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[int] Uce

Rydzu666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazlem w sieci, dziala na 100% juz sprawdzalem, milej zabawy. Nie zrobie scanu bo niewiem jak hehehe znaczy adresu stronki nie pamietam xD Jak podacie adres to zrobie :)

@EDIT

Sorki zle kliknalem i nie dodalem Pliku :)))

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

i co robi ten hack ??

hack no widac ze UCE ale mogłes jakis poradnik ?? albo cos ,

ale chyba to nie dziala bo jak wlanczam kala i engine.exew to sie wymancza kal !! :/

Opublikowano
ale chyba to nie dziala bo jak wlanczam kala i engine.exew to sie wymancza kal !! :/

Świadczy to, o twojej małej inteligencji, co do tego haczka/programiku...najpierw czytaj poradniki, jak tego używać, a późnej pisz...

"Alea iacta est!"

Opublikowano

wlasnie tam bodajze jest instrukcja, i to dziala bo ostatnio sie bawilem speed hackiem, ug i impem wiec dziala, nei moja wina ze uzyc tego nie potrafisz, ale nvm, uzywasz tego jak normalnego UCE (wystarczy kliknac ikonke takiego zoltego "sloneczka" w okularach ) tutaj na forum jest kilka tematow odnsocie hackowania przez UCE wystarczy poczytac btw wiele jest by YourFear wiec napewno znajdziesz

Opublikowano

Tak wlasnie robie i mi to wyskakuje:

Plik F:\MoonLight_Engine_HS_5.4.0.0_by_salah93(8).rar.part nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego.

Należy spróbować później lub skontaktować się z administratorem serwera.

Opublikowano

nie wiem co robie zle ale wlanczam kala loguje sie jestesm na wybór postaci i łanczam uce engine.exe i mnie wyzuca po jakis 2-3 sek.

Opublikowano

:/ a to szkoda a uptade nie da rady zrobic tak jagby i zeby dzialalo jakies pliczki odswiezyc i juz wiem ze to nie ejst takie proste ale jak ktos sie zna to czemu nie xxx

Opublikowano
:/ a to szkoda a uptade nie da rady zrobic tak jagby i zeby dzialalo jakies pliczki odswiezyc i juz wiem ze to nie ejst takie proste ale jak ktos sie zna to czemu nie xxx

nie zadziała.. gdyby działało to masz bronie po 1 geon.. a nie..

• Dodaj nową pozycję...