Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jeśli używam nieodpychania z konia to czy ktoś to widzi ze swojego klienta?

yakuza999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, jest możliwość iż ktoś widzi jak moby nie odlatują od mojej postaci gdy bije z konia? z ciekawości sprawdziłem bijąc tak na modzie(patrzyłem na postać ktora bije z konia, postacią zalogowaną na normalnym kliencie i moby naromalnie odlatywały ale nie wiem jak zobaczą to inni gracze), i da się to wykryć?(oczywiście poza logami)

yyakuza.jpg

Opublikowano

Tak, to wygląda tak że zanim dojdą te potwory do ciebie to już umierają

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Gdy je bijesz to normalnie odlatują, tylko jest jeden problem, po którym inny gracz może poznać, że grasz na tym hacku.

Gdy moby są wolne, tak jak Czarne Orki i odlecą, gracz kliknie na jednego z nich to HP mu dalej leci i tak jak pisał UP, moby padają "na hita" - jeśli są wolne.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Wygląda to normalnie jak bijesz (widziałem z buffka w v2 jak bije) lecz można poznać po tym, że drop jest pod tobą a nie rozrzucony wokół ciebie tam gdzie powinny padać moby.

Opublikowano

ja też gram na nie odpychaniu z konia i jak narazie nikt mi jeszcze nie mówił że mam hacki :P a gram na tym juz 2 miesiące ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...