Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TS3 Nie mam Server Query

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem otóż zrobiłem sobie serwer TS3 i tam wpisałem potrzebne kody itp. itp. potem wchodzę do Tools i Nie mam tam opcji Server Query tylko Server Query Login wiecie oco chodzi?

Opublikowano

Witam !

Mam problem otóż zrobiłem sobie serwer TS3 i tam wpisałem potrzebne kody itp. itp. potem wchodzę do Tools i Nie mam tam opcji Server Query tylko Server Query Login wiecie oco chodzi?

witam. mam to samo. męczę się juz pare dni. szukam wszędzie i nic nie wymyśliłem. mam nadzieję, że znajdzie się jakaś mądra głowa i napisze o co chodzi. co prawda nadałem sobie uprawnienia admin server query przez konsole ale w kliencie pod windowsem czy to xp czy 7 brak opcji w tools tak jak pisze kolega powyżej.

Opublikowano

witam ponownie. moim skromnym zdaniem aktualna wersja ts3 (3.0.9.2) nie ma w toolsach opcji sever query. zassalem wersje 3.0.5 i ta jak najbardziej ma:)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Jeżeli serwer został kupiony w serwerowniach powinni automatycznie przyznać kod który generuje się w zakładce

" Permission " " Use Privelage Key " proponuję sprawdzić swoją pocztę i poszukać tego kodu. Jeżeli jednak serwer założony został przez Was to tak jak Pan wyżej napisał. Pobrać ściągnąć Program YaTQa zalogować się do panelu i przez niego przyznać sobie rangę Server Query. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz server login. Klikasz w to i wpisujesz swój nick potem generuje się hasło. Pobierasz: YaTQa i się logujesz, potem users > klikasz na siebie i > more > server group

• 2 lata później...
Opublikowano

Problem jest taki ze zaznaczam i nie nadaje ;( a jak zmienić na rocie to ? bo normalnie padam :( moze masz GG pomozesz ?

Opublikowano

A czy próbowałeś nadać sobie rangę przez telnet?:)  Mam GG, lcze nie po to aby pomagać robię to tylko i wyłącznie na forum. ;)

Opublikowano

Sądzę, że kupiłeś serwer i próbujesz nadać sobie rangę.

Podczas startowania nowego serwera generują ci się passy do querego, sprawdź czy masz jak nie stwórz plik konfiguracyjny i zdefiniuj tam hasło.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem z tym nie moge dać sobie server querego bo nie mam server query login pomóźcie pls serwer na hostingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...