Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skradzione konto - co robić?

CzerstwyChlebek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. kupiłem konto za 30zł około 3 miesięcy temu. Dzisiaj się loguję i chyba mi je ktoś ukradł, wysłałem ticketa, jednak nie wiem czy napisac jeszcze ze konto kupiłem ? Czy pisać ze konto było moje od 0...

Ps. Mam konto 25 lv, jednak mam tam kare za dezercje 3 stopnia, mogę grać na nim , czy jak dostae teraz bana to bedzie perm?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pozostaje Ci czekać na odpowiedź supportu. Lepiej nie pisz że konto zostało kupione, bo możesz go nie odzyskać w ogóle. ( Zakaz handlu kontami )

Co do bana na drugim koncie, może być perm.

xx

Opublikowano

Żeby odzyskać konto za pomocą keyylogera 1 trzeba go wysłac temu kto go ukradł..

Chyba zacznę grac narazie na koncie 25lv tylko że mam 3 poziom dezercji. Jak się dowiedzieć czy następny ban będzie permanentny czy nie?

Czy może lepiej zaczać grac od nowa?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie kupuj kont na allegro i w ogóle od nikogo, bo prawowity właściciel konta może je bez problemu odzyskać. Zostałeś WYDYMANY :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

System kar na ludzki rozum RIOT'u :

Upomnienie

1 Dzień

3 dni

7 dni

miesiąc

3 miesiące

pół roku

(tutaj nie doszedłem xDDD) perm / rok (?)

Graj na nowo, bo i tak RIOT nawet jak mu napiszesz, że możesz im udowodnić to i tak nic nie zrobią :)

Opublikowano

System kar na ludzki rozum RIOT'u :

Upomnienie

1 Dzień

3 dni

7 dni

miesiąc

3 miesiące

pół roku

(tutaj nie doszedłem xDDD) perm / rok (?)

Graj na nowo, bo i tak RIOT nawet jak mu napiszesz, że możesz im udowodnić to i tak nic nie zrobią :)

Nie wiem skąd wy bierzecie te bany na perma, sam mam 30 i zostałem zbanowany na 7 dni ponad 10 razy albo więcej

https://support.leagueoflegends.com/entries/21205676-opuszczanie-gier-leaverbuster-

bany na perma są dla tych najwytrwalszych opuszczających :)

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Nie wiem skąd wy bierzecie te bany na perma, sam mam 30 i zostałem zbanowany na 7 dni ponad 10 razy albo więcej

https://support.leag...r-leaverbuster-

bany na perma są dla tych najwytrwalszych opuszczających :)

Jak nie dostajesz bana przez miesiąc, wtedy zostaje to zresetowane do 0, a co tydzień czy ileś redukowane o jeden stopień zagrożenia. Wiem to z doświadczenia :D

Opublikowano

Raczej nie jest skradzione, tylko on napisał do ticketu np. że nie grał długo w lola i teraz nie może na niego wejść. Podał dane i koniec, to tyle :), nic z tym nie zrobisz.

<>

Opublikowano

Mhm... Jeżeli chodzi o bany, to czytałem o leavebusterze i było napisane, że jest kilka banów po tygodniu, a oni potem wyciągają kto ma ich sporo i dają perma. A u mnie były takie kary: 1 dzień, 2,3,4,5,6,7 i dalej po tygodniu, ale na szczęście już 2 mc-e nie mam bana za dezercję ^^.

;)

Opublikowano

Napisz do supportu , że twoje konto zostało skradzonie i co masz zrobić.

Odpiszą Ci z około 20 pytaniami na temat twojego konta.

Jeżeli bedą prawidłowe to zmienia emaila i hasło :).

Pozdrawiam ;3.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Napisz do supportu , że twoje konto zostało skradzonie i co masz zrobić.

Odpiszą Ci z około 20 pytaniami na temat twojego konta.

Jeżeli bedą prawidłowe to zmienia emaila i hasło :).

Pozdrawiam ;3.

No tak, i on na pewno mu odpisze czy były kupywane RP, salda RP, jego 1 e-mail, date założenia konta [jest na e-mailu w którym zakładało sie konto] ... i IP z którego było wcześniej konto grane.

LoL to gra w której jeśli chcesz kupić konto bezpiecznie musisz dostać e-mail od właściciela... a 3/4 osób o tym nie wie i kupują konta na allegro a potem puacz że ich okradli.

Opublikowano

Zaraz wtf kupiłeś konto ?? To był twój podstawowy błąd. Po drugie dlaczego nie klikniesz opcji "zapomniałem hasła"? No chyba, że jesteś tak gópi, że nie poprosiłeś sprzedawcy o zmianę e-maila na twój nowy.

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Witam. kupiłem konto za 30zł około 3 miesięcy temu. Dzisiaj się loguję i chyba mi je ktoś ukradł, wysłałem ticketa, jednak nie wiem czy napisac jeszcze ze konto kupiłem ? Czy pisać ze konto było moje od 0...

Ps. Mam konto 25 lv, jednak mam tam kare za dezercje 3 stopnia, mogę grać na nim , czy jak dostae teraz bana to bedzie perm?

Tygodniowe bany najwyżej będą ci lecieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...