Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Garena war 3 TFT

luki997112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z Garena. Na samym poczatku wszystko zainstalowalo sie latwo i bez problemu, czyli :

- Warcraft RoC i TFT sa poprawnie zainstalowane

- Garena poprawnie zainstalowana ( tak mysle )

Chodzi o to, gdy wchodze do jakiegos pokoju i klikam start to wlacza sie gra i przechodze do Siec Lokalna i tam nie ma nic.Brak jakichkolwiek serwerow, jest tylko pusta ramka, a powinno byc przynajmniej kilka.Wchodzilem tez do innych pokoi i tam jest to samo nie pojawiaja sie zadne serwery. Bawilem sie juz ta Garena jakies 30 min i nie potrafilem tego narawic.Nie mam pojecia w czym tkwi problem.

Prosze o pomoc.

Opublikowano

A masz zainstalowanego patcha 1.26 ? i wybraną ścieżke do war3.exe a nie do Frozen...exe ?

Wejdź na jakiś zaludniony room i popatrz na czacie kto reklamuje jakiś server, daj mu tunela i powinien się pojawić.

Opublikowano

Mam pirata więc 1.26 mi nie zainstaluje, ale mimo to poradziłęm sobie z tym problemem.W większosci pokoi garena pokazuje serwery, mi to wystarczy.

Można zamknac.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mialem tak samo, jak wchodzisz do pokoju na Garenie to na głównym oknie czatu powinien być link do patcha 1.26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...