Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Program który wykrywa małe błędy i poprawia je by Skrypteerek :D

SKrYpTeErEK

xd  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. ???????????????????????????????

• Jeste? idiot? ale masz mnie :D
      1
    • Jeste? idiot? i nie masz mnie
      3
    • Nie jeste? idiot? :D
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu na wstępie powiem , że program działa w 95% !!!

Nie naprawia on wszystkiego !!

Naprawia tylko małe błędy np. nie widać tekstur jeśli wszystko masz potrzebnego do tych tekstur on je poukłada ale nie pobierze z internetu to może w wersji v2!!

Instrukcja :

1. Wrzuć do folderu z metinem wszystko !!!

2. uruchom

3. Postępuj tak jak jest napisane w programie

:)

Link

Skan:

https://www.virustotal.com/file/b579b04b1e488dd276e9550c6334ca93cec4d50eb6ffd5a5535472224dafe633/analysis/1352657087/

wszystko wykonane przez Skrypteerka zakaz kopiowania

:)

Opublikowano

Nie rozumiem tego programu. Mam błąd z teksturami, on mi go znajdzie, rozpakuje plik, jakimś cudem 'naprawi' zmieniając zapytanie lub otwierając jakiś plik a następnie zmieniając linijki (?!), pakuje go ponownie i wszystko gra ? Gniję!

@down

stawiam stówę że jest to jakaś podpucha ;)

umarł

Opublikowano

Ja bym wypierdolił takich i dał bana na wszystko co możliwe - do śmieci z tym tematem, autor nawet nie raczy dokładnie wyjaśnić ...

umarł

Opublikowano

Już tobie tłumacze :)

Program wyszukuje błędy w małych plikach do 5 mb :)

i dodaje takie coś jak brakuje :

<Item vnum="10" name="??+0" gb2312name="Miecz+0" type="1" subtype="0" weight="0" size="2" antiflag="32" flag="1" wearflag="16" immuneflag="0" gold="0" buy_price="0" limittype0="1" limitvalue0="0" limittype1="0" limitvalue1="0" applytype0="7" applyvalue0="22" applytype1="0" applyvalue1="0" applytype2="0" applyvalue2="0" value0="0" value1="15" value2="19" value3="13" value4="15" value5="0" socket0="0" socket1="65008" socket2="127" socket3="64992" socket4="21631" socket5="4855" refine_vnum="11" refine_set="1" magic_pct="15" specular="0" socket_pct="1" />

Taki kod :)

Jeśli wyszukiwanie trwa mniej niż 2 sec znaczy to że program nie może odczytać żadnego pliku z twojego metina :)

Opublikowano

<Item vnum="10" name="??+0" gb2312name="Miecz+0" type="1" subtype="0" weight="0" size="2" antiflag="32" flag="1" wearflag="16" immuneflag="0" gold="0" buy_price="0" limittype0="1" limitvalue0="0" limittype1="0" limitvalue1="0" applytype0="7" applyvalue0="22" applytype1="0" applyvalue1="0" applytype2="0" applyvalue2="0" value0="0" value1="15" value2="19" value3="13" value4="15" value5="0" socket0="0" socket1="65008" socket2="127" socket3="64992" socket4="21631" socket5="4855" refine_vnum="11" refine_set="1" magic_pct="15" specular="0" socket_pct="1" />

Jeśli wyszukiwanie trwa mniej niż 2 sec znaczy to że program nie może odczytać żadnego pliku z twojego metina :)

Nadal czekamy na screena :))

footer_logo.png

Opublikowano

Mniej niż dwie sekundy ? Bardzo szybko trwa sprawdzanie takiego pliku ... Moje locale_pl ma 2,5mb ale czas na rozpakowanie go + czas na znalezienie błędu ma trwać poniżej dwóch sekund ? Kolejnym motywem jest to, że taki błąd nie skutkuje błędnym pokazywaniem tekstur a tym bardziej jestem ciekaw co ten program potrafi skoro ja mam dodane przedmioty 'niestandardowe' typu własne rodzaje hwangów czy innych gówien :)

umarł

Opublikowano

Ja nie pobieram bo wiem że to jest jakiś fejk. U góry podałem wystarczający powód żeby mieć ten temat jak i program gdzieś. Jeżeli jednak ktoś się zdecyduje to dajcie znać ;>

umarł

Opublikowano

Ja się odważyłem to pobrać , i po 1 użyciu to usunąłem. Akurat mi się trafiło, że jakiś user miał zrąbane item_proto_dump.xml i nie dało się go spakować , wiec uruchomiłem ten "cud" programik postępowałem według instrukcji , po skończeniu chciałem spakować item_proto i co? dalej wywalał ten sam błąd. Więc radze wam, nawet sobie tym nie zaśmiecajcie dysku

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano
Mniej niż dwie sekundy ? Bardzo szybko trwa sprawdzanie takiego pliku ... Moje locale_pl ma 2,5mb ale czas na rozpakowanie go + czas na znalezienie błędu ma trwać poniżej dwóch sekund ? Kolejnym motywem jest to, że taki błąd nie skutkuje błędnym pokazywaniem tekstur a tym bardziej jestem ciekaw co ten program potrafi skoro ja mam dodane przedmioty 'niestandardowe' typu własne rodzaje hwangów czy innych gówien :)

Padam. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...