Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]m2bob- premium za free?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. ja konto do m2boba mam juz jakies 8-9 miechow albo i dluzej a moze i mniej ale zakladane bylo dawno temu i przestalem grac w metka i teraz jakos nalog do metka i latwego zarobku i lvl powrocil:D ale mniejsza z tym od 3 dni mam premium konto:P wyjasni mi ktos o co kaman? oczywiscie nie nazekam, ale czemu za free? :P

Age is just a number :)

Opublikowano

aha. to moglem zalozyc kilka kiedys i bym teraz sobie sprzedawal gdybym wiedzial o tym :D w kazdym razie dzieki bardzo za info EngraveR

Opublikowano

a ze jeszcze tam zapytam z ciekawosci. dlaczego za uzywanie tego bota nie dostaje bana? kozaystam juz chyba 4 czy tam 5 dzien na kilu kontach i nie dostaje bana a kiedys dostawalem xD niby wprowadzili te hackshield ale z tego co widze to g*wno daje :P

Opublikowano

Szansa, że Cię nie zbanują jest jak 50/50. M2bob bardzo dobrze blokuje logi więc HS tutaj mało daje. Najczęstszą przyczyną banów jest nagranie hackera przez innego gracza i wysłanie dowodów do Administracji.

Opublikowano

to ludzie ktorzy zrobili tego bota znaja sie na programowaniu i to zjebiscie. i oby dalej aktualizowali go bo m2bob to jest bot lepszy od easy metin2 ktory jest platny a tutaj za darmo jest wiele funkcji tak ze nie mozna nazekac. wszystko wyjasnione tak ze temat mozna zamknac. dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

Dziś założyłem konto na n2bob.eu i zainstalowałem bota, i patrze a tu premium za free, ale relogłem bota i dupa zrobiło mi się konto normal.

Pytanko skad ? miałem tą premke ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

Ja także mam premium;p. Konto założone od początku kiedy wyszedł ten bot ;D

Jak tak będę miał premium na miesiąc+ przynamniej to ja tak zarobie , że chuuu :D

Dzisiaj 60lvlem moim podbiłem do red lasu i buchnąłem typowi stalke+1 woja 1500hp. Wkurwił się ;D

sygnary.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...