Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug

prouser1295

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio odkrylem buga ktory pozwala nam miec kazda bron jaka istnieje i nie wiem czy go udostepniac bo jak to zrobie to dalsza gra nie bedzie miala sensu jak myslicie ?

Opublikowano

Będzie miała ;_:

Ale nie wstawiaj tak zwany "Fake" bo to w niczym nie pomaga.

Wątpię by coś takiego istniało. Ale wstawiaj. Nie każdy będzie używał.

Opublikowano

LOL ? Jestem ciekaw jak za pomocą tego "buga" możesz mieć każdą broń ? -.-

Udostępnij ten bug na forum, jestem tego ciekawy.

Bo jak chcesz mieć każdą broń to standardowo wystarczy włączyć cheata z WeaponBinder.

Opublikowano

jestecie tacy peni ze klamie ten bug dziala gdy sie ma wepon binder jak sie wlaczy hacka to trzeba cos zrobic i bedziecie miali ta bron co tam wlaczyliscie na 2 dni

jutro wstawie ss z dowodami

tylko nie wiem czy to dziala ze wszystkimi bronmi mi to narazie zadzialalo tylko ze scorpionami

Opublikowano

jestecie tacy peni ze klamie ten bug dziala gdy sie ma wepon binder jak sie wlaczy hacka to trzeba cos zrobic i bedziecie miali ta bron co tam wlaczyliscie na 2 dni

jutro wstawie ss z dowodami

tylko nie wiem czy to dziala ze wszystkimi bronmi mi to narazie zadzialalo tylko ze scorpionami

To nie rozumiem na co czekasz :) Mów co i jak ;] Wszyscy są ciekawi twojej kreatywności xD<3

Opublikowano

dobra dzisiaj po szkole zobacze czy to dziala na wszystkich broniach (jesli mi sie uda zrobic to 2 raz);p

jak juz bede wiedzial na 100% jak to dziala to wstawie

Opublikowano

fake czy nie niech pisze jaki bug bo mi sie zdarzylo cos takiego odpalalem czesto weapon binder ustawialem famasa w aslaucie i odpalam gre bez hackow wchodze w item shop i mam famasa;}

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

dobra dzisiaj po szkole zobacze czy to dziala na wszystkich broniach (jesli mi sie uda zrobic to 2 raz);p

jak juz bede wiedzial na 100% jak to dziala to wstawie

jesli nie jestes pewny w 100% to po co robisz ten tut albo chcesz sie czyms podzielic z innymi albo nie...

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

bez kitu.... jak robisz temat to umieszczaj sensowna teść... masz 2h na wstawienie tego bugu w przeciwnym razie temat clse bo to taki temat to spam ;)

Czas nadany przez moderatora upłynął.

cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...