Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja

Dogues

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam, dawno nie grałem w metina i zastanawiam się czy sobie nie ściągnąć. Ale na początek mam kilka pytań:

-Nadal gra dużo ludzi? i czy grają takie dzieciaki, które tylko wyzywać potrafią?

-Wysokie są ceny?

-Nadal jest dużo hackerów?

Pozdrawiam

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

1. Ludzi gra coraz mnie. Teraz zostały głównie te dzieci.

2. Są wysokie. Znacznie wyższe niż np. rok temu.

3. Tak, jest bardzo dużo cheatów, za co za tym idzie - i cheaterów.

Osobiście polecam Ci serwery takie jak SG lub US - przyjemniej się gra.

Weteran
Opublikowano

Czy dużo graczy.. hmm.. w końcu chcą fuzję przeprowadzić, bo niby na serwerach pustki.

Ceny wiadomo zależą od serwera.

Dużo, jednak chyba mniej niż kiedyś.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Witam witam, dawno nie grałem w metina i zastanawiam się czy sobie nie ściągnąć. Ale na początek mam kilka pytań:

-Nadal gra dużo ludzi? i czy grają takie dzieciaki, które tylko wyzywać potrafią?

-Wysokie są ceny?

Pozdrawiam

-Jak zawsze dużo xD

-Zależy od servera

-Trochę mniej bo już im się metin znudził :P

Opublikowano

Ludzi gra teraz duzo, nowosci itp...

co do dzieci, to sam gram i jeszcze niespotkalem :)

Jezeli chcesz grac to na s26 tam sa ceny unormowane, na innych serwerach masakrycznie duze.

boty są ale jest ich malo :)

Opublikowano

-Wysokie są ceny?

Pozdrawiam

Wiadomo nie gra już tyle co kiedyś ale jest dobrze takie dzieci grają i będę grały :( '

To wszystko zależy od serwera normalne ceny są na ostatni serwerze z tego co wiem

O takkk i to jeszcze więcej niż kiedyś.

Opublikowano

-Wysokie są ceny?

Pozdrawiam

- Ludzi mało trochę, nawet na Solarze

- Zależy od serwera

- Na solarze gdzie się nie ruszysz tam exp bot czy inny "szit"

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

-Wysokie są ceny?

Pozdrawiam

-Osób gra coraz mniej lecz najwięcej spotkasz na ostatnich serwerach typu Syriusz/Solar

A tego typu charakteru osoby zawsze będą.

-Zależy od serwera ,jeżeli masz zamiar grać na starych serwerach typu Monolit etc. to strasznie wysoko lecz jeżeli na Solarze to ceny są unormowane i zarobić można w całkiem przyjemny sposób np. masz oto poradnik :

http://www.mpcforum.pl/topic/751964-tutsposoby-zarobku-na-solarze-s26/

-Ogółem najlepszym sposobem na zarabianie stała się gra na cheatach ,botach. Więc Gdzie się nie obejrzysz tam cheatują.

Opublikowano

-Wysokie są ceny?

Pozdrawiam

1. Raczej gra dużo , na globalach i na prywatnych serwach :>

2.Zależy od serwa :>

3.Coraz więcej :>

Opublikowano

1. W miarę dużo . :)

2. Teraz ceny spadają coraz niżej w sumie .

3. Tak są hakerzy ale już mniej HS nie pozwala za dużo :)

Polecam ci zagrać miło się gra na Serverze "Grymuar" :)

Pomogłem ??? Daj LIKE! To nic nie kosztuje :D

Opublikowano

Nadal gra dużo ludzi? hm powiem szczeze ... to zalezy od serva na Solarze np s 26 gra dosc sporo osob

-Wysokie są ceny? rowniez zalezy od serva Na solarze zatruty miecz + 0 na 75 lvl znajdziesz do 400k :)

-Nadal jest dużo hackerów? tak ;D i tym trzeba sie cieszyc mniejsze ceny sa :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

-Wysokie są ceny?

Pozdrawiam

1 ludzi gra w miarę dużo / odkąd zacząłem grać to spotkałem takich 2 ;p

2. według mnie najtaniej jest na s26 i s25 ale ja gram na s1 i też nie jest źle ( gra tam dużo osóB)

3. Tam gdzie jak gram to aż tak bardzo nie więcej expbotów niż fish bo codziennie po 3 razy są sprawdzani ;p

Opublikowano

Powiem Ci tak ludzi gra nawet sporo ale na s26 i poszczególnych starych serwerach hmm na s25 /s26 lub s1 najlepiej można zaczac a co do botow to masakra na s26 Jakby coś pisz do mnie na gg bo też mam zamiar zaczać ale na s25 :)

sygna.png

Opublikowano

s25

1.Ta

2.Nie

3.Nie widdzialem ani razu latającego bota co najwyrzej czzasami FB. Sam go uzywam :)

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...