Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak robić avatary

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba się wziąć za siebie. Jest wielu ludzi którzy robią avatary ale sam sobie zrobię najlepszy.

Więc jak robić avatary? Mam gimpa bo photoshop płatny. Jak ktoś wytłumaczy od podstaw to dam duuużo lajków.

P.S

PhotoShop jest po polsku?

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej jest wyciac z sygny, wchodzisz w dzial poradniki tam masz pelno tutow jak zrobic sygne, potem z niej wycinasz avka

tak ps jest po polsku

Opublikowano

Mi sygna jest zbędna.

Edit

Dobra mam testową wersje photoshopa nauczcie mnie z niego korzystać.

http://www.mpcforum.pl/topic/304222-tutorialphotoshop-cs5/

Opublikowano

Dobra jeszcze się pobiera jak się pobierze to ogarnę. A jak 30 dni minie to najwyżej torrenty ;p.

Edit

Cholera okazało się że fotoszop był i trial się skończył a w gimpie gówno zrobię. Można cls.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cholera okazało się że fotoszop był i trial się skończył a w gimpie gówno zrobię. Można cls.

Bzdura. Gimp ma bardzo dużo przydatnych funkcji. Jest mnóstwo poradników, zawsze możesz znaleźć coś dla siebie.

Qui est le prochain?

Opublikowano

w gimpie mozeszz zrobic spokojnie avatara . Rozmiary 120 na 120 i robisz co chcesz . Jak chcesz wyciąć z sygnatury czy z obrazka to tak samo tworzysz takie rozmiary dopasowywujesz obraz/zdjecie wedlug gustu zapisujesz w jpg i tyle.

Tak samo sie robi w PhotoShopie

Co do ps nie jest płatny

Mozna ściagnąć cała wersje a pózniej spolszczenie :)

Polecam strone http://torrentz.eu/ do tego trzeba miec program do pobierania . Znajdziesz tu wszystkie czesci ps klucze / craki :) ( Lepsza i szybciej dostepna jest wersja cs5 )

Jak masz gimpa , mozesz również zrobić sobie obrazek / sygne w wiekszych rozmiarach a pozniej w picassie wyciac dowolny rozmiar z tego zdjecia .

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...