Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwery prywatne nie działają! :(

Shaaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc potrzebuje pomocy z serwerami prywatnymi. Chciałbym na jakimś sobie zagrać ale niestety żaden nie działa sprawdzałem: Elite, Pandora, Tiveria, Xenox. Problem polega na tym że gdy odpalam sobie np. Elite paczuje mi sie klient itd wszystko ładnie pieknie, no i jak wezme rozpocznij gre to nic sie nie dzieje. Gdy nacisne Alt + Ctrl + Delete i wejde w procesy to mam np. Metin2.bin czyli proces i że jest on włączony, ale na pulpicie serwer mi nie odpala :(

http://imageshack.us/photo/my-images/267/beztytuuund.jpg/

Tak to wygląda. Prosze o pomoc!

P.S Metin2 PL działa normalnie..

av-4081_921.gif

Opublikowano

@refresh

av-4081_921.gif

Opublikowano

Defragemntacje dysku c i d zrób jak to nie pomoze format i na nowo system.

Opublikowano

Defragemntacje dysku c i d zrób jak to nie pomoze format i na nowo system.

formaty odpadają o to chodzi gdyż mam dużo ważnych i potrzebnych plików :( gdyby nie one to juz dawno bym to zrobił ;)

av-4081_921.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...