Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ds [Dwa Światy] ITP. Buraczek i kopie

Cad0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu jest tylko awantura o nazwę bo gdyby server nazywał się np. Xxxxxx to tych filmików by nie było, a DS zapoczątkował Chlitto lecz z powodu mniejszej ilości graczy na nowej mapie zamknął go i tak miało być. A gdy pewien koleś z MyCraft wpadł na pomysł reaktywacji czy jak tam inni mówią "kopi" starego DS to zrobiła się wielka awantura. Skoro Chlitto wymyślił Dwa Światy to server powinien być za jego zgodą "reaktywowany" a nikt się go ( chyba ) nie spytał o zdanie więc rozpoczęła się wielka afera i to wszystko z mojej strony.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

@up Administracja mycraftu nie wymyśliła sobie tego serwera tylko moderatorzy i architekci dawnego ds'a , a awantura toczy się o literki DS . Chlitto nie może znieść faktu że jego dawna ekipa chciała kontynuować coś co on stworzył .

s4ElBud.png
Opublikowano

A powiedzcie mi jesteście za Chlitto czy za tymi co zreaktywowali DS ? Bo wiecie gdybym zamknął sklep o nazwie ŻABKA to po zamknięciu rzecz jasna nie można otworzyć jej pod ta samą nazwą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...