Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kilka pytań

Shoobe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zacząłem niedawno grać w Worlda, konto miałem już założone wcześniej i tylko SB na nim zbierałem. I mam teraz kilka pytań:

1.Czy istnieje teraz jakiś działający DriftHack (wszystkie ze spisu nie działają), i jakie jest ryzyko dostania bana za niego (chce tylko pojeździć sobie po mieście, nie na wyścigach.

2.Jaki jest najlepszy bot? Wiele ze spisu nie działa.

3.Jeżeli dostane bana na NFS'ie to czy dostane też na inne gry z oferty P4F? Bo gram jeszcze w BF:H.

2815676267.png

Opublikowano

1.Nie ma aktualnie działającego DriftHacka,szansa na bana jest prawie 0,w sumie niemożliwa jeżeli będziesz go używał w jezdzie dowolnej,bo na wyścigu mogą zrobić ss,ale to i tak nic nie da,więc bana za to nie dostaniesz.

2.Aktualny najlepszy bot to QR Bot.

http://www.mpcforum.pl/topic/746986-hack-bot-levelmoneypart-free-qr-bot-32/

3.Jeżeli dostaniesz bana na NFS World to nie dostaniesz a inne gry.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

A i jeszcze jedno - czy istnieje taka codzienna darmowa loteria w NFS'ie ? Tak jak jest w battlefieldzie, nie chodzi mi tu o diamenty.

2815676267.png

Opublikowano

Że kody to wiem, bo tak przez kilka miechów uzbierałem na tą bmk-ę za SB ;d, coś mi ten bot nie działa, przez ten autofinish

2815676267.png

Opublikowano

Że kody to wiem, bo tak przez kilka miechów uzbierałem na tą bmk-ę za SB ;d, coś mi ten bot nie działa, przez ten autofinish

Proponuję ten: http://www.mpcforum.pl/topic/737322-slenfbot-311012/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...