Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seabot

*VeBnienty*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż mam problem z programem Seabot . Na mapie słońca gdy chce podlecieć do sunbursta już atakowanego wyskakują komunikaty jeden za drugim szybkim spamem :

Move way coords

Goto cloesest Ship.

Jak jest pełny nie ruszany bot to normalnie a jak atakowany to ma problemy w podpłynieciem ....

Prosze o pomoc i ewentualne instrukcje . Z góry dziekii ;]

Opublikowano

tez nieraz to widzialem statek niewie gdzie plynac odrazu widac ze na bocie leci ale chyba kazdy tak ma i niewiadomo jaka jest tego przyczyna przynajmniej ja nigdzie o tym nic nieznalazlem;((

Opublikowano

tez nieraz to widzialem statek niewie gdzie plynac odrazu widac ze na bocie leci ale chyba kazdy tak ma i niewiadomo jaka jest tego przyczyna przynajmniej ja nigdzie o tym nic nieznalazlem;((

może po aktualizacji bd lepiej ;/

Opublikowano

do slonecznej seacrusher jest lepszy bo ma opcje dolaczania sie do zaczetego bota, seabot tego niema

już chyba ogarnełem ... to chodzi o to że on go nie ma w zasięgu tej mapki i nie może podlecieć ... Wystarczy tym suwakiem przesunąc na maxa i powinno działać .

Opublikowano

Witam tez posiadam seabota v 1.4 i powie mi ktos co zrobic aby bot lal npc z pustaka bo on mi kupuje lancuch nawet ze mam pustaka

zakladka atack options zmien sobie rodzaj uzywanej amunicji wzgledem bota

Opublikowano

bardziej polecam program seacrusher 2.95 nowszy, mniej bugów

nom tylko skąd go wziąść :D masz linka albo możesz podesłać ? nie musi byc ta najnowsza , byle by działała ... bo już jestem troszeczke zirytowany tym seabot. bardzo byłbym wdzieczny . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...