Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzura męska krótka

camasutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra więc tak.

Pisze tutaj ze względu na to iż licze na szybką odpowiedzieć.

Planuje zrobić sobie taką "fryzure" jaka jest na zdjęciu.

Ale nie mam pojęcia jakim ostrzem się ogolić ?

Boki sa krótkie a góra nieco dłuższa.

Ta fryzura ma wogóle jakąś swoją nazwe ?

fryzura1.jpg

Opublikowano

jedynką. To nie jest fryzura na dresa tylko na skinheada. Poza tym dres to jest część ubioru a oficjalnie takiej subkultury w naszym społeczeństwie nie ma. Polecam takie ścięcie bo po co masz robić z siebie lansera i pedałka. Tak wyglądasz jak prawdziwy Polak - Słowiański styl.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

huhu, dobrze tu masz rację na skinheada

ale co do subkultury "dresiarza" to jest nawet opisana na wikipedii

Nie chce tutaj wyzywać od debili ,bo to byłoby co najmniej nie na miejscu.

Więc kolega złapał mój błąd no ale ;0

Tak jak mówiłem nie ścinaj się tak , to jest poprostu szczyt "penerstwa" (poznańska gwara)

1347203777-U720756.png

Opublikowano

Żaden szczyt czegoś tam (sory z Bdg jestem ;) )... Normalna fryzura normalnego człowieka. EE wikipedia to tam każdy może napisać co chce. Subkutlry to jest wymysł dziwnych ludzi którzy nie rozumieją że jedna osobą jest inna od drugiej. Ale kto jak woli. On pytał się o ten fryz to ja ci mówi to jest na "jedynkę" poproś u fryzjera że na "1 mm" chcesz. Chociaż lepiej na taką długość samemu się ściąć bo kasy szkoda.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

A ostrza jakie to są ogólnie ?

mowiłem ci NA JEDYNKE (1mm)

1xbQbvo.png

Opublikowano
Według mnie to jest fryzura "na grzyba" czy może też "grzybek".

Ty chyba nigdy takiej fryzury nie widziałeś. -.- Skoro mu tak radzisz niech idzie obciąć się na "grzybka", "Kopernika" albo na pazia. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...