Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Witchbalde elite

anemik96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem, gdyż nie moge wybrać klasy mojego witchblada. Nie mam także jeszcze paska furi ani żadnych misji żeby go zdobyć.

Czy macie jakieś pomysły ?

\

Opublikowano

Rób wszystkie questy od Alexa :) on Cię poprowadzi do wybrania klasy :)

Ps. Od Alexa gdy weźmiesz idziesz do swojego trenera i u niego masz class testy :)

Opublikowano

Który masz lvl ? Bo jak już zrobiłeś class testy i została misja na wybranie profesji to najpierw idziesz do Alexa, później do npc'ta (tylko nie pamiętam którego) to była taka laska jak jest ten wielki statek to od strony tablicy z misjami dziennymi jest ta laska ona cie bodajże teleportuje gdzieś (nie pamiętam gdzie, odpuściłem sobie tą grę, czekam na new pc'ta wtedy zagram) w każdym bądź razie jak masz 20 lvl to przeszukaj npctów w okół tego statku i u któregoś będziesz miał tego q.

Opublikowano

Dobra. Udało mi sie z tym poradzić. Jeżeli ktoś chce rady jak nie zbugować sobie nowej postaci to piszcie na PM.

\

Opublikowano

Chodziło o misje w której Alex wysyłał do Imp-forest Mine na 10lvl. Tam zaraz przed walką z Krugerem dostawało sie pasek szału od Johna. Tylko że tego paska sie nie dostawało gdy miało sie na sobie ekwipunek. Trzeba było go ściągnąć i wtedy odebrać furię.

\

Opublikowano

Chodziło o misje w której Alex wysyłał do Imp-forest Mine na 10lvl. Tam zaraz przed walką z Krugerem dostawało sie pasek szału od Johna. Tylko że tego paska sie nie dostawało gdy miało sie na sobie ekwipunek. Trzeba było go ściągnąć i wtedy odebrać furię.

Chyba tylko Ty miałeś taki problem. U mnie poszło elegancko bez cudowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...