Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skyblock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serwer SkyBlock - czysty serwer i mapa SkyBlock'owa i cieszysz się grą. Żadne pluginy niepotrzebne według mnie, sam grałem z kumplami ale na czystych serwerach z mapą SkyBlock. Nie wgrywaj do niej plugniów nie potrzeba :). Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam Serwer SkyBlock - czysty serwer i mapa SkyBlock'owa i cieszysz się grą. Żadne pluginy niepotrzebne według mnie, sam grałem z kumplami ale na czystych serwerach z mapą SkyBlock. Nie wgrywaj do niej plugniów nie potrzeba :). Pozdrawiam.

Yyyy on napisał od czego zacząć a ty mu tylko powiedziałeś że bez żadnych pluginów.

Opublikowano

Sam sobie zadaje te pytanie. Mianowicie jak chcesz mieć serwer MultiPlayer o tematyce SkyBlock to musisz wgrać plugin SkyBlock i wrzucić do folderu /plugins. Tyle tylko wiem.

Opublikowano

Ty chcesz ten SkyBlock jakby wkleić do jakiegoś serwera, że na 2 mapy? Że gracz coś wpisuje, dostaje skyblockową wyspę? O to chodzi ? Czy serwer tyko SkyBlockowy ? Opisz to Ci wytłumaczę :P

Opublikowano

Chcę server sky blockowy. Ze ktoś wchodzi na server, pisze np "witaj aby rozpoczac gre wpisz /skyblock start" pojawia sie np na spawnie czyli /skyblock tower wpisuje tam /skyblock newisland i juz ma swoja wysepke.

Opublikowano

Znalazlem takie cos:

http://forums.bukkit.org/threads/fun-misc-skysmp-v0-1-skyblock-survival-multiplayer-implementation-1337.40111/

Tylko jak to pobrac?

@EDIT

mam,mam! nie zamykac tematu jak cos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...