Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TokenAds

anloko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Your account has been suspended due to the use of proxy servers. If you think it is a mistake, please reply to the email. Please do not change the 'Subject' of the email.

Kind regards,

The TokenAds Team."

Taką wiadomość dostałem na email , czy to znaczy że nie będę otrzymywał NX za reklamy czy co ?

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

To znaczy, że dostałeś bana na reklamy od TokenAds, przyczyną tego jest używanie proxy, którego używałeś, by robić więcej reklam. Napisz do nich ticketa, jeżeli nie używałeś proxy wtedy chyba nawet możesz liczyć na wynagrodzenie jakieś. A jeżeli używałeś to przykro, już masz po darmowych NX :P

Opublikowano

a jeżeli ściagłem proxy ale nie robiłem żadnych reklam to co ?

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Ale ściągałeś proxy ... a TokkenAdds wykrył go na komputerze ... a to jest zabronione ;)

Może mają jakiś program ant-proxy który sam wychwytuje ... i może ,, poczuł proxy na twoim komputerze " ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ale ich nie powinno to obchodzić do jakich celów go używam ...Nie robiłem żadnych reklam ale byłem zalogowany na stronie nexon'a więc powinni to też brać pod uwagę ...W sumie nie czaje tego bo mogę normalnie wchodzić w reklamy więc to jest trochę bezsensu

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Już ja się z nimi dogadam

Pomogłem ? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...