Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Honorowy przeciwnik, pomocnik itp.

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem , że ludzie mają podczas ładownania gry takie odznaczenia (czerwone, zółte, zielone..)

i tu moje pytanie.

Ile trzeba mieć pkt aby otrzymać jedno odznaczenie ?

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Riot Ci to da roznie, zalezy od tego ile razy cie zreportowali. Mysle ze jesli nie zostales nigdy zreportowany to mozesz dostac czerwona odznake jak masz juz okolo 30 honorow.

VHN1cmF5YV9fX2V1bmVfX18yMzlfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fbm9uZV9fX0ZGNjE2MV9fX3NvbG8=.png

Daj Plusika ;D

Opublikowano

Moj kolega ma jakos 30-40 kazdego i dzis dostal ostatnia opaske, wiec ma juz wszystkie. Ja mialem okolo 100+ kazdego i nie dostalem ani jednej ;c teraz mialem bana wiec zresetowalo sie ;(

Opublikowano

To wszystko zależy od Riotu, niektórzy mają od 25 a niektórzy od 100. Pamiętaj jednak, że po każdym banie lub ostrzeżeniu twój honor sie zeruje.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

ja dostalem opaske Honorable Opponent po 27 znaczkach :) a teamworka mialem w tym samym czasie ok 35 i zielonej nie mialem

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Znajomy ma mniej punktów honoru, a mimo to otrzymał herb! Dlaczego ja go nie dostałem?

Pamiętaj, że wartość, którą zobaczysz na swoim profilu, to nie ilość punktów honoru, a liczba osób, które ci je przyznały. Ilość punktów honoru zależy od tego, jacy gracze ci go przyznają. Uhonorowanie przez gracza spotkanego po raz pierwszy liczy się bardziej, niż uhonorowanie przez znajomego, z którym czekaliście w tej samej kolejce. Tak samo, jeśli uhonoruje was gracz, który robi to bardzo często, taki Honor będzie mniej wart, niż ten od graczy, którzy zatrzymują pochwały tylko dla osób będących jasnymi przykładami „Kodeksu przywoływacza”. ·https://support.leagueoflegends.com/entries/22105666-FAQ-systemu-honoru-Trybuna%C5%82u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...