Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NfS:TR][Problem] z włączeniem.

Pies900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z Need For Speed The Run mianowicie kupiłem grę w sklepie instaluje na orgin włączam wszystko ok, ale jak sie ładuje to pisze "łączenie z serwerami autologu" i tak bez końca przynajmniej czekałem 2 godz i nic...

Próbowałem:

Wpisać porty na ruterze - nie działa;

Reinstalować grę - nie działa!

Proszę o pomoc!

Procesor: AMD Athlon II 3.00GHz;

Pamięć ram: 4,00 GB;

Typ systemu: 64 bit;

Karta graficzna: INVIDA GeForce GTS 450.

Film na youtube przedstawiający problem:

http://www.youtube.com/watch?v=CYUj4D8QGMM

76561198057155616.png

....................................................................................../|\............................................../|\

........................................................................................|..................................................|

.................................................................................The best...............................Favorite

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne programy, głównie te korzystające z połączenia z internetem. Ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Znalazłem coś takiego:

Jeśli masz problem z połączeniem się z Autologiem lub dołączeniem do sieciowej gry wieloosobowej, spróbuj otworzyć na routerze następujące porty:

TCP: 80, 443, 9988, 10011, 10021, 10031, 10051, 10061, 10071 10321, 10331, 10341, 10351, 10361, 42127

Opublikowano

Co do łącza to problemu niema pędzi około 2mb/s a z tymi portami to napisałem że próbowałem i nie działa.

76561198057155616.png

....................................................................................../|\............................................../|\

........................................................................................|..................................................|

.................................................................................The best...............................Favorite

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na routerze nie wywalaj żadnych portów... Wyłącz cały firewall na routerku oraz Windows. Jeżeli to nie pomoże to usuń Origin oraz grę... następnie pobierz origin z origin.com i zainstaluj grę :) Mi to pomogło na moim drugim komputerku :)

Szacun za pełną wersję NFS. Zechcesz ze mną pograć w The Run? Jeżeli tak, to napisz tutaj lub na PW swój Origin ID :)

Opublikowano

Dzieńki ale nie działa...

@edit: moje ID PiesekLeszek900

76561198057155616.png

Opublikowano

Zrobiłem to po każdym włączeniu komputera...

Też próbowałem puźniej ale niedziała.

76561198057155616.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...