Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupowanie Black OPS 2

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Mam pytanie ponieważ chciałbym kupić call of duty black ops 2 ale z mapą nuketown 2025. I takie pytanka..

1. Kiedy i gdzie moge dostać gre z dodatkową mapą i ile zapłace. (Bo podobno jak zamówie teraz gre w EMPIKU to wyraźnie jest napisane ze dostane zwykla gre.. nic wiecej. Wiec nie rozumiem..)

2. Lepiej sie opłaca kupić teraz czy w dniu premiery..?

3. Czy w dniu premiery będę mógł dostać/dokupić także dodatkową mapę nuketown 2025 ??

PS: Gra na ( PC ) !!

Opublikowano

Kupuj w dniu premiery, tak jak większość osób :)

To są już dodatkowe mapki? >. > Chyba wklepią wszystkie mapy w podstawe.

Opublikowano

Pre Order dostaniesz mapkę i tyle ...

Pewnie będzie tak samo jak z cod4 GOTY.

Dostajesz mapke winter crash , a i tak była w update 1.7 >.<

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

GoCraft Sprawdzałeś w Media Expert ? Bo jeśli tak to kupię a zresztą tylko tam mogę kupić :). Ale że z mapą to nie wiedziałem.

2.W dniu premiery myślę.Tydzień temu w Media Expert Black Ops II kosztował na stronie 129 zł a teraz jest po 119 zł w gazetce też jest taka cena.

Tu macie link do gazetki.

Na 4-5 stronie jest BO II

3.Nie wiem jak to będzie ale wydaje mi się że będzie tak samo jak w BO I że na Steamie będzie trzeba kupować DLC.

1875979175.png
Opublikowano

najtaniej z dostawa wychodzi teraz w saturionie za pobraniem to cena okolo 134zl chyba ze ktos woli sie przejsc do Tesco tam bylo za 99zl :D

Opublikowano

UP@ WTF ?? ? ??

MediaExpert = 119zł + mapa NUKETOWN 2025 + Zombie .

Hym ja zamawiałem tak samo jak tamten w saturionie PO PREMIERZE! i Mam Nuketown 2025 + zombie i wszystko za 120zł :).

ZOMBIE jest odrazu w grze bez żadnych preorderów itp nie lubie takich osób co sie w chuj wypowiadają a chuja wiedzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...