Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomoc w ogarnięciu czołgu

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Normalnie się śmieje z ludzi pytających "Jak grać, by więcej zarobić??" "Jaka taktyka ??"

Ale teraz ja muszę się zapytać =/

Chodzi mi o czołg T26E4- win ratte na nim mam fatalny.

Właściwie odnoszę wrażenie, że jakby Warming specjalnie wywał mnie na jakiś noobski team.

Zadaje duży DMG- jade bronić flanki gdzie nikt nie pojechał.

Długo je utrzymuje (170mm robi swoje) a te małe noobskie h*jki nie potrafią wygrać chodź

zwalili się wszyscy na jedną flankę.

Co ja źle gram ?? Przej jeden czołg drużyna może cały czas przegrywać ??

Proszę o jakieś porady.

@Edit:

W sygnaturze macie staty.

Na wszystkich jest więcej zwycięstw od przegrań. Tylko ten cholerny pechowy E4- 37 do 25 razem 62

Ja pierd..

x

Opublikowano

Masz pecha po prostu :)

Pershingiem nie zatrzymasz całego team wroga ;) od tego jest T110E3/T95/T28 ty masz jeździć z HT i im pomagać .

Jak robi się leming train to jedź sie gdzieś ukryj :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

nie przejmuj sie na win rattio bo masz na niego maly wplyw

jak dosc czesto trafiam na noobow w druzynie przez po 5 minutach zostaje na ok 3 albo juz jest po nas

przegrane typu 3;15 to jest norma

po kilku takich bitwam najelepiej wylaczyc wota i pograc za jakis czas albo na drugi dzien

860331433165800174608.png

Opublikowano

Ja tak mam grając T25/2 - 2k dmg+ na bitwę, ale przegrywamy 7:15, bo topki z VIII zadają po 400 dmg. Możesz zawsze grać w plutonie, bo im więcej pewnych osób w teamie tym większa szansa na wygraną. Kompanie też są dobrym pomysłem, ale musiałbyś znaleźć takie co SP przyjmują.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Taaa... z braku.

To nie ma co liczyć. Trzeba się przyzwyczaić do grania z tymi kretynami, bo inaczej nie powiem.

x

Opublikowano

No cóż zacząłem w to grać 2 dni temu , i stwierdzam nie masz kolegów do gry w klanie czy plutonie to zapomnij o pograniu sobie , ded za dedem chyba że się schowach i będzieszz czekał na koniec rozgrywki , co w moim przypadku jest nie możliwe bo stworzony jestem do bójek , Więc ide na żywioł co płace szybką zmianą czołgu ;)))

Opublikowano

@Up:

Też lubię szybko działać.

-=-

Na klan nie mam czasu. Bo to trzeba być codziennie, bo inaczej to wywalą cię za AFK.

A w weekend jak gram to nie zawsze ktoś ma czas. Weekend= impreza,porządek,zakupy itp.

Pozdrawiam!! TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...