Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Buff Bot - Istnieje taki?

DarskSiders

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale w Kmr Modzie jest opcja że daje buffy sobie, ale ja chce żeby buffowało innej postaci na zmanimalizowanym

No chyba że o to Ci chodziło, potem sprawdze

27687_29_12_09_7_01_38.png
Opublikowano

Czyli co mam ściągnąć żeby mój buff chodził za mna jak piesek i mnie buffował? Nie mam zamiaru nic wykupywać

I chce żeby nie było szans na bana, a jak już to nikłe

Opublikowano

Ściągasz kamer moda ... www.metin2mod.tk wpisujesz na normalnym /autobuff klikasz w skile jakie ma uzywac twoj buf czyli pomoc itp ... i klikasz prawym przyciskiem myszy na postać która ma buffać . Twój bufek będzie latal z nią jak wierny pies ... i będzie ją bufać :D

Opublikowano

Ściągasz kamer moda ... www.metin2mod.tk wpisujesz na normalnym /autobuff klikasz w skile jakie ma uzywac twoj buf czyli pomoc itp ... i klikasz prawym przyciskiem myszy na postać która ma buffać . Twój bufek będzie latal z nią jak wierny pies ... i będzie ją bufać :D

Problem w tym, że jak zejdę z konia i wejdę na niego z powrotem żeby włączyć aurę to buffowi postać się odznacza ;/ da się coś na to poradzić?

Opublikowano

Problem w tym, że jak zejdę z konia i wejdę na niego z powrotem żeby włączyć aurę to buffowi postać się odznacza ;/ da się coś na to poradzić?

Zdaje mi się że już na to nic nie poradzisz będziesz musiał za każdym razem zaznaczać hara który ma byc bufany ... chodź może się myle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...