Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FACEBOOK] Jesteś Głupi, a Ja Lubie Głupich ;3

Gość xHeroina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejjjjj .. xD

Chciałam was prosić aby każdy polubił tą stronę i jak może mój temat na tym oto wspaniałym Forum ;D

Zbieramy like tutaj i Lubię to ponieważ na FB jest konkurs kto zdobędzie najwięcej Like do Niedzieli już wiele osób oddało swoje Like i Lubię to ; Pp

Jeżeli to nie jest problem oczywiście . :)

Bardzo wam dziękuję jeżeli nam pomożecie pozdrawiam Karolina ;D i także mój tim iksde Ania,Karola,Weronika ;D

Link do FB;D:

xxx

Jeszcze raz bardzo dziękuję za Like i za Lubię to :);*

P.s: :D nie znam się na takich rzeczach ale jeżeli to jest złamanie regulaminu MPC to bardzo przepraszam :(

Opublikowano

dałem like proszę bardzo

Dziękuję ci bardzo ;D każda pomoc się liczy będę tutaj do Niedzieli więc będę odpisywać na każde pytanie liczy się każdy Like na MPC i Lubię to na FB. :)

D&G

FaceBook to nie jest konkurencja ;) to każdy ma (tak sądzę) więc w jaki sposób to ma zagrozić forum? ;D

Admin Cienia
Opublikowano

Mam na myśli to że "wykorzustujesz" ogrom mpc do własnych celów, może tylko ja mam takie zdanie na ten temat. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

To nie miejsce na reklamowanie czegokolwiek.

Mam na myśli to że "wykorzustujesz" ogrom mpc do własnych celów, może tylko ja mam takie zdanie na ten temat. ;)

Mam przypomnieć jak LM PROSIŁ o lajki czy tam o inne gówna dla swojego kolegi czy kogoś tam ? i to było okej a ona nie może zbierać lajków ?

Już mnie to powoli wkurwia. Ta RÓWNOŚĆ NA FORUM

Lajka oddałem rzecz jasna.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Przepraszam was wynagrodzę to ;D

Chyba normalne, że człowiek potrzebuję pomocy prawda?Jak taki ktoś jak ja można mu pomoc oddać Like czy Lubię to, to nie dużo jeżeli nie chcecie nam czy mi pomóc nie ma problemu.

To nie jest wykorzystywanie :(

Jedna osoba rozumie to co chcę zrobić :)

Jak dobrze pójdzie dam ci swojego FB i może nawet GG ;Pp

Admin Cienia
Opublikowano

Mam przypomnieć jak LM PROSIŁ o lajki czy tam o inne gówna dla swojego kolegi czy kogoś tam ? i to było okej a ona nie może zbierać lajków ?

Już mnie to powoli wkurwia. Ta RÓWNOŚĆ NA FORUM

Lajka oddałem rzecz jasna.

Nie wiem o czym mówisz i nie interesuje mnie to, musisz mieć słodkie życie jak niemasz innych powodów do wkurwiania. ;)

@Edit

@Down

Nie chcę się powtarzać ale nie interesuje mnie kto i co, bzdurą jest też pisanie tego do mnie gdy nie miałem w tym udziału.

Jestem wyrozumiały, widzę która godzina ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie wiem o czym mówisz i nie interesuje mnie to, musisz mieć słodkie życie jak niemasz innych powodów do wkurwiania. ;)

Swoi bronią swoich ...

http://www.mpcforum.pl/topic/728711-makinowa-prosba-%3B/#entry5273334

Nie wychwytuj słów ze zdania. To mnie zdenerwowało w tym momencie bo się udzielasz a nie masz racji.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Sorry, że się wtrącę ;D

D&G przepraszam, że to napisze ale cóż ;/ jak nie podoba nie to wystarczy już napisałeś ten kto pomoże ma dobre serce i tyle.

Ja nie chce kogoś wykorzystać przypominam chcę abyście nam-mi pomogli :(

Opublikowano

co wy macie za problem dać tego like ile to 5s waszego bez cennego czasu?

@edit słuszna uwaga Sebuś

Opublikowano

Nie dam lajka, będę jebanym pasożytem.

'Jak dobrze pójdzie dam ci swojego FB i może nawet GG ;Pp'

HAAHAHAHAH, PRZEKUPYWANIE POZIOM HARD !

A i przy okazji do gg dorzuci swoją słit focie <3

Jakie to sztuczne..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

@SebuśPL

Od dawna wszyscy wiedzą że ta banda MPC traktuje siebie niczym bogów. Psy lubią się trzymać w stadzie. (Nie pisze o wszystkich bo zdarzy się 1 lub 3 porządnych modów)

@Topic

Masz lajka niech stracę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...