Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Light DPS/Controller? Bron i build

Decrime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałbym się dowiedzieć czy na moc Light lepiej być Controller'em czy DPS, preferowałbym to drugie ( jednak skłonny jestem także na Controllera) więc potrzebuje też pomocy z bronią i buildem.

Wiem ze najwięcej obrażeń zadaje walka wręcz, ale w późniejszych etapach i instancjach lepszy jest długi dystans. Jaka broń w takim wypadku będzie najlepsza?

Opublikowano

Light - Controller ale każda praktycznie postać to dobry DPS. Pod controllera: rifle, pod DPS: bow. Buildu niestety nie napiszę ponieważ nigdy nie miałem dostępu do DLC ale mogę napisać że najlepiej mieć 1 ofensywny supercharge, 4 ofensywne moce i 1 wspomagająca. W obu przypadkach walka na dystans będzie lepsza.

Opublikowano

Hej, chciałbym się dowiedzieć czy na moc Light lepiej być Controller'em czy DPS, preferowałbym to drugie ( jednak skłonny jestem także na Controllera) więc potrzebuje też pomocy z bronią i buildem.

Wiem ze najwięcej obrażeń zadaje walka wręcz, ale w późniejszych etapach i instancjach lepszy jest długi dystans. Jaka broń w takim wypadku będzie najlepsza?

Bardziej kierowałbym się na controllera. Teraz prawie każdy może grać jako dps (biorąc pod uwagę jak szybko i łatwo można zdobyć teraz set z T4). Zapotrzebowanie na healerów i trollerów jest bardzo duże, gdyż jest ich po prostu malo :)

Jesli chodzi o najlepsza bron dla controllera, to juz nie pamietam dokladnie jaki to typ ale mozna ja znalezc w OMAC Duo. Ponoc ma ona wiecej vitalization anizeli jakakolwiek prime weapon, czy nawet te nowe bronie z dlc Hand of Fate. Wiem, ze ta bron ma stosunkowo niski CR(combat rate), ale dla trollera najwazniejszy jest vit.

pod pisując się do tematu jakie statystyki powinien mieć green latern (zielona latarnia) ??

Wszystko zalezy od gearu.

Opublikowano

No to powiem inaczej chciał bym grać właśnie tym controllerem wiec skille Support czy Assault ?? | jaka broń ?? | jakie statystyki ?? no to chyba na tyle czekam na odpowiedz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...