Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

serwer vps

*VeBnienty*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema . zamawiam w tym tygodniu z kolegami vpsa na bota . Byłby ktoś chętny ? Pisać na priva .

Ps. Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi to chodzi o to żę będe puszczał bota na serwerze zaamówionym przezemnie wcześniej , który będzie chodził 24h na dobe przez 30 dni . O ile będzie sie opłacać to systematycznie będe kupował co miesiąc .

Opublikowano

Na czym polegają te serwery proszę wytłumacz też co robią. Dam +.

Hm... Na plusach mi nie zależy bo nie jestem na tym forum dla jakiejś sławy tylko tak poprostu .

Kupujesz tzw. VPS-a . Jest to serwer który kupujesz na miesiąc lub jak tam sobie życzysz . Masz tam swój pulipit oddzielny który jest cały twój i tylko ty masz do niego dostęp . Łączysz sie z nim przez narzędzie systemowe zwane Pulpitem Zdalnym . Wpisujesz porpostu IP i hasło i jesteś na tamtym pulpicie . Tam odpalasz sobie na nim co ci trzeba , ustawiasz jak ci trzeba , wychodzisz , gasisz kompa a boty chodza . Proste ;]]]

Opublikowano

Aha a jaki jest najtańszy serwer i czy jest płatność sms?

Licząc najmniejsze wymagania czyli :

Procek 1 GHz

Dysk 50 GB

i Ram 512

z Windowsem wyjdzie ci gdzieś 38 zł . Płatność tylko przelewem ... Dlatego wiem że niektórzy nie mogą zapłacić przelewem i daj info ze będzie dedyk . Jak chcecie . Mi tam nie zależy bo i tak bd kupował dla siebie i tak . ;]

Opublikowano

Aha a mógłbym razem jakoś z tobą z tego skorzystać? Nie mam karty kredytowej, bo dopiero mam 14 lat ale jakby co to mogę Ci pomóc jakoś przy tym serwerze?

ze wszystkim idzie sie dogadać na priv .;]] Narazie szukam chętnych , a pózniej pomyślimy .

Opublikowano

popuszczał byś mi bota jak bym ci dał hasło i login?

bo ja nie mam czasu

prosiłem kontakt na priv

ja mu zaplacisz za polowe zamowionego serwa to pewnie ci popuszcza

a ty masz z czymś problem ? czy tak tylko posty sb nabijasz ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...