Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mapy

ContraGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na mapce Ognista burza na gorce czy na dzwigu z dwojnogiem mozna dobrze po campic i postrzelac ze snajpy ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

A o Wyspie Kharg ktoś pamięta? Jak masz skill to wymiatasz.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

no to graj z sw-98. Jak masz b2k to odblokuj l96. polecam jeszcze m40a5 i m98b, ale to już większa szkoła jazdy.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

no to graj z sw-98. Jak masz b2k to odblokuj l96. polecam jeszcze m40a5 i m98b, ale to już większa szkoła jazdy.

Troche nie ogarniam tego co napisales jest new ;D ale ok bede gral sw 98 ;) a mam dwojnog czy cos takiego co to daje i uzywac tego ?

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Ja dużo snajperów spotykam na Zatoce Omańskiej (sporo siedzi ich na wierzowcach albo tym budynku na środku mapy) Tak samo jest na Death Valley. Również spotykam na Górach Elburs.

Opublikowano

Ja dużo snajperów spotykam na Zatoce Omańskiej (sporo siedzi ich na wierzowcach albo tym budynku na środku mapy) Tak samo jest na Death Valley. Również spotykam na Górach Elburs.

ja jak daje na zatoke w wyszukiwarce to mi 0 servow pokazuje

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Granica Kaspijska, ognista burza, zatoka omańska, a jak ci się znudzą rozległe mapy to kanały noshar tdm 32 osoby i dźwig, ja na rundę po 10k pkt. tam wyciągam.

Opublikowano

jak wbic na dzwig ?

Stawiasz radio beacon (na 4 u zwiadowcy, nie niem jak po polsku się nazywa gdyż gram na angielskiej wersji) po czym się zabijasz, a respiąc się wlatujesz tam (resp tam jest z lotu ze spadochronem.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...