Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalacja:

1) Ściagamy pliki z http://rapidshare.com/fil...M_SHOP.rar.html

2) rozpakowywujemy je na byle jaki dysk czy folder.. wchodzimy do folderu Custom GM_SHOP\data i ca?a zawartos? kopjujemy do folderu data na serwerze np.

C:\\server\l2j\gameserver\data

3) Teraz wchodzimy do folderu sql i importujemy Navicatem te dwa pliki ssql. (dosta?em pytanie na pm do jakiej databasy to importujemy a tutaj masz odp: importujemy to do l2jdb [czyli databasa servera ])

4) restertujemy server

5) I w grze mamy GM-shopa

sry nie tu mialo byc na servery prywatne

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano
Po co to komu na forum o cheatach na globala? :blink:

Bo kur** pare osob pisalo w tematach to napisalem..

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano
98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako

twój opis

heavy metal , disco polo i inne gowna tego pokroju nazywasz prawdziwa muzyka? BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA ^_^ ^_^ heavy metal oh yeah? darcie pizdy na maxa jakby sie psy zarly %-) disco polo? o kurwa tego juz niechce komentowac to jest dla pedalow ^_^ wez sie uspokoj koles...

2006-2010

Opublikowano

@Up

Uważasz, że istnieją tylko te typy muzyki, które wymieniłeś? wutoe7.png

To nie zbyt dobrze o Tobie świadczy.

aaa

Opublikowano

@Energy

Jeżeli nazywasz gównem metal, rock to naprawdę widać, że masz małe pojęcie o muzyce i raczej nie jestes zbyt rozwinięty na tle tego tematu, więc po co się czepiasz? Różnica między człowiekiem słuchającej metalu a technojebem jest taka, że ci pierwsi nie rozmnażają się jak ci drudzy, bo co drugi cwaniak słuchający techno/hip-hop to pizda..

Nie chciałem w tym poście nikogo obrażić, a jeżeli tak się stało, to przepraszam, jednak nie lubię gdy ktoś kto słucha jednego rodzaju muzyki, inny rodzaj nazywa gównem, proszę...

Czym się różni metal/rock od techna? Tym, że w technie są "sztuczne" dzwięki, więc nie wiem jak tego można słuchać.

Co do hip-hopu/rapu nic nie mam, chociaż niektóre tekstu typu "Moja dziwka ssie kutasa" czy "Jebać policje" co się często słyszy w takich piosenkach tego typu jest nie na miejscu, ale cóż, wszytko zrobią aby się wypromować. Osobiście nie mam nic do tego rdzoaju muzyki, sam sobie lubie posłuchać "kaliber 44" plus i minus czy babie lato... Te piosenki są naprawdę zajebiste i chwała za to Magikowi.

I jeszcze jedno co do "darcia mordy" w piosenkach heavy metalowych to przesłuchaj sobie np. Iron Maiden, metallice, black sabbath, led zeppelin a przesłuchaj sobie behemotha, vadera, necrophagie, obscur czy mayhem'a i wtedy oceniaj... Osobiście preferuje mocne dźwięki i często słucham Dead/black metalu.

Mam nadzieję, że na nst. raz nie będziesz pisał głupot obrażając kogoś...

I ostatnie. Po co się przywaliłeś do podpisu?:|

@top

napisz do admina niech temat przeniesie do działu prywatne ;]

Fuck now, surfer later

Opublikowano
@Energy

Jeżeli nazywasz gównem metal, rock to naprawdę widać, że masz małe pojęcie o muzyce

A jeżeli ty nazywasz gównem rap to również masz maalutkie pojęcie o muzyce :)

Opublikowano

Pokaż fragment gdzie kapicon nazywa rap gównem...

Wg mnie dobrze gada :P chociaż nie zbyt często słucham metalu, bardziej rocka.

Ale chyba lepiej zamknąć temat bo troszkę odeszliśmy od tematu GM Shopa :P

aaa

Opublikowano

Kazdy ma swoj gust >.> i kazdy uwaza kazda muzyka albo za fajna albo za dno wiec nie wiem o co sie sprzeczanie jeden tego nie lubi drugi tego nie lubi... - w ogole to raczej tutaj powinny znajnowac sie inne posty a nie o muzyce -.-...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.