Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytania..

This_Is_Me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze pytanie tyczy "CamStudio" Mianowicie gdy nagrywam filmik przykładowo photoshop (10-20 min ) po czym zapisuje mi się on, to zapisuje się z błędem.. Nie mogę nic z nim zrobić tylko usunąć. Mam wystarczająco miejsca na dysku..

A drugie pytanie tyczy się kanałów muzycznych.. Np. kanały z DubStep... Jak oni to robią że niektórzy mają partnerstwa itp i youtube nie upomina się o wrzucanie nie swoich utworów. Są też amatorskie kanały z małą liczbą widzów, dużym stażem itp.. i też nic do nich nie ma yt.

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

1. poszperaj w ustawieniach dotyczących zapisu

2. bo może mają "licencje" na te kawałki ?

Opublikowano

2. Być może upominają sie o prawa ale filmu nie usuwaja tylko im notke na maila wysylaja ze naruszaja ale nic oprocz tego sie nie stanie z tym filmem. Tak wielokrotnie mialem (staz 5 lat na yt)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

1. Nagraj np banicam.

A co do 2, do mnie sie nie doczepiaja, bo wlaczylem specjalnie w tym filmie w ktorym mam muzyke reklamy.

Opublikowano

1. Wadliwa wersja programu

2. Wystarczy napisać o pozwolenie o używanie muzyki z ich kanału w zamian za podpis w opisie filmu. Ja np mam pozwolenie od UFKDubstep (chyba tak)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Pierwsze pytanie tyczy "CamStudio" Mianowicie gdy nagrywam filmik przykładowo photoshop (10-20 min ) po czym zapisuje mi się on, to zapisuje się z błędem.. Nie mogę nic z nim zrobić tylko usunąć. Mam wystarczająco miejsca na dysku..

A drugie pytanie tyczy się kanałów muzycznych.. Np. kanały z DubStep... Jak oni to robią że niektórzy mają partnerstwa itp i youtube nie upomina się o wrzucanie nie swoich utworów. Są też amatorskie kanały z małą liczbą widzów, dużym stażem itp.. i też nic do nich nie ma yt.

1. nie wiem

2. zalezy z jakiej ,,firmy'' maja partnera.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...