Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sandbox Zombie

damian136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim od dłuższego czasu interesuję się grami o tematyce zombie.Zależy mi żeby znaleźć takie gry które są sandboxem gdzie staramy się przetrwać podczas trwania apokalipsy zombie.Zależy mi również żeby gra posiadała jakby elementy platformowe to znaczy możliwośc wspinania się na budynki i podobne do tego rzeczy w stylu "parkour". Prosiłbym o podanie mi nazw tych gier mogą być nawet takie które oczekują na premiere.

Możliwe że napisałem w złym dziale jeśli tak to bardzo bym prosił o przeniesienie :)

Opublikowano

Jedne z tych które znam to teraz WarZ i DayZ, ale tam chyba niema elementów platformowych. No ale gry naprawde interesujące.

Opublikowano

Hmm nie wiem ale znam takowe:

• Left 4 Dead seria
  • Project Zomboid
  • Garry's Mod (tam możesz sobie na mapce zespawnować zombie albo spawnery zombie i się naparzasz.)
  • DayZ
  • Killing Floor

Opublikowano

Co wy ludzie widzicie w tych powalonych zombie, stoją jak pały i tylko do nich strzelasz i czekasz aż w końcu znudzi im się ten świat, ja bym chciał jakiś survival w którym musisz przetrwać w świecie zdominowanym przez kosmitów, bardziej prawdopodobne i twórcy mogą wykazać się pomysłowością a nie jakieś przereklamowane zielone stwory które tylko mięsa szukają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...