Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca sie kupic Arma 2 oa?

mafiatyk15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja uważam że się nie opłaca. Jeszcze 30 dni i wyjdzie DayZ Game szkoda kasy.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Ale nigdy nie grałem w DayZ i mam podjare chciałbym bardzo zagrac(kupic czy nie ).A ile będzie kosztowac DayZ game,i czy będzie podobna do tego DayZ z Army ?

Opublikowano

Będzie lepsza niż mod. Cena 5-15? jeszcze dokładnie nie wiadomo.

600925.png

Opublikowano

DayZ Game? Czyli, że zostanie wydana wersja "pełna", która nie wymaga do działania gry Arma 2?

Opublikowano

Dobra Wiesz co LIKE, ale DayZ I tak kupje a potem kupje DayZ game bo mam MEGA ZJARE NA DayZ .

A pozatym kieszonkowe 60 zł mjesięcznie + dorabjam pomagam ludzion i kase dostaje.

Dzieki wjelkie ja będe robił wjele tematów zajrzyj,

Opublikowano

Dobra Wiesz co LIKE, ale DayZ I tak kupje a potem kupje DayZ game bo mam MEGA ZJARE NA DayZ .

A pozatym kieszonkowe 60 zł mjesięcznie + dorabjam pomagam ludzion i kase dostaje.

Dzieki wjelkie ja będe robił wjele tematów zajrzyj,

Absolutnie musisz chodzić na Język Polski. A co do pytania to absolutnie się nie opłaca. Sam czekam na DayZ Game. Mam nadzieję,że będzie kosztowało chociaż te 5$ mniej, ale jeszcze nic nie wiadomo.

DayZ Game? Czyli, że zostanie wydana wersja "pełna", która nie wymaga do działania gry Arma 2?

Tak. Zostanie wydana samodzielna gra. Grę będzie trzeba kupić i pobrać tak jak gry MMO.

Opublikowano

Jeżeli np. chce zagrać tylko w DayZ (Bo już mnie korci... :D) to lepiej czekać na premiere DayZ Game czy kupić całą Arme ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a jest to jakas roznica pomiedzy DayZ game a Modem w Armie ?

Twórcy zapewniają że Game będzie dużo bardziej rozbudowane.

600925.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...