Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autoall

Maruda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, rozwarzam kupno autoalla, jednak mam pare pytan do urzytkowników.

czy bot ma auto reconnecta?

czy mozna wybrac itemy ktorych ma nie sprzedawac/nie wyrzucac?

no i postawowe pytanie, jak sie wam sprawuje bot?

BTW. Jakis kontakt do sooby któa sprzedaje licencje na bota.

Pozdrawiam

Edit:

i czy moge grac kozystajac z 1 bota na kilku kontach na 1 kompie.

Opublikowano
Witam, rozwarzam kupno autoalla, jednak mam pare pytan do urzytkowników.

czy bot ma auto reconnecta?

czy mozna wybrac itemy ktorych ma nie sprzedawac/nie wyrzucac?

no i postawowe pytanie, jak sie wam sprawuje bot?

BTW. Jakis kontakt do sooby któa sprzedaje licencje na bota.

Pozdrawiam

Edit:

i czy moge grac kozystajac z 1 bota na kilku kontach na 1 kompie.

1. autoreconect byl ale za czasow k2, teraz kiedy trzeba gre odpalac ze strony webzena niestety ta opcja nie dziala.

2. nie wiem czy da sie to pozmieniac, ale ponoc jewelow, excellentow i ancientow nie sprzedaje do NPC.

3. tu sie nie wypowiem. Nie bede go ani reklamowal ani odradzal zakupu - u jednych dziala lepiej u innych gorzej.

4. Kontaktu szukaj na allegro. Wpisz sobie Autoall i znajdziesz osobe ktora to rozprowadza.

5. niestety - z tego co mi wiadomo bot bedzie dzialal tylko na glownym systemie, nie zadziala Ci na Virtualnym PC. Moglby ale tworca programu musialby usunac zabezpieczenia, ale raczej watpie aby to zrobil bo wtenczas autoall dostepny bylby za free a nie za kase.

Opublikowano
1. autoreconect byl ale za czasow k2, teraz kiedy trzeba gre odpalac ze strony webzena niestety ta opcja nie dziala.

2. nie wiem czy da sie to pozmieniac, ale ponoc jewelow, excellentow i ancientow nie sprzedaje do NPC.

3. tu sie nie wypowiem. Nie bede go ani reklamowal ani odradzal zakupu - u jednych dziala lepiej u innych gorzej.

4. Kontaktu szukaj na allegro. Wpisz sobie Autoall i znajdziesz osobe ktora to rozprowadza.

5. niestety - z tego co mi wiadomo bot bedzie dzialal tylko na glownym systemie, nie zadziala Ci na Virtualnym PC. Moglby ale tworca programu musialby usunac zabezpieczenia, ale raczej watpie aby to zrobil bo wtenczas autoall dostepny bylby za free a nie za kase.

Szoda, ze nie ma autoreconnecta to mnie najbardziej zmartwiło z tego wszystkiego =/. Niestety w najblizszym czasie wyjeżdzamdo niemiec na 3 miesiace i chciałem zostawić postac ONLINE na ten czas :lol:, no ale zbyt duzych przeszkod niema. Najwyżej zatrudnie kogoś kto mi bedzie kontrolowal konto czy jest ONLINE hehe. Ze nie da sie grac na klka kont to nie jest, az taki problem prawdopodobnie skonczy sie to tak, ze zakupie 3 licencje na sm'a, ee i eBK który chciałem by się robił w trakcie mojej nieobecności w Polsce. No ale trzeba jakoś sobie z tym poradzic.

A co do tej sprzedaży excelentów, ancientó oraz jeweli? Jaka jest pewność bo to dość kluczowe elementy tej gry, nie chciał bym by mi takie itemy wpadały do sklepu :lol:. Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na ten temat ?

Widziałęm aukcje na allegro, jednak martwi mnie mała ilość komentarzy danego urzytkownika który trudni się sprzedarza licencji na AA. Dlatego też szukam kogoś z wiarygodniejszego zródła. W allay nie chcem pytać, bo potem wszyscy gadaja do okoła, ze afker ^_^ .

Jeszcze dwa ostatnie pytania, a mianowicie:

1. Czy lecą bany na Vallhali za tego rodzaju boty? Bo wg regulaminu należy grać activ :s

2. Czy istnieja inne tego typu boty działajace na globalu, tego poziomu badz lepsze.

Opublikowano

to ze ma malo komentarzy nic nie znaczy, to jest jedynie zrodlo gdzie mozna kupic autoalla. Jezli znajdziesz kogos innego to licz sie z tym ze keylogera tez dostaniesz w prezencie.

Ja od tego goscia kupilem autoalla poza allegro, napisalem mu ze chce kupic, przelalem kase na konto a on mi wyslal program. Tak wiec mial mozliwosc oszukania mnie ale tego nie zrobil wiec osobiscie polecam Ci jego mimo wszystko.

co do banow to leca wszzedzie, prawie co dzien ktos gdzies dostaje wiec trzeba uwazac.

pozdro

Opublikowano
Szoda, ze nie ma autoreconnecta to mnie najbardziej zmartwiło z tego wszystkiego =/. Niestety w najblizszym czasie wyjeżdzamdo niemiec na 3 miesiace i chciałem zostawić postac ONLINE na ten czas :lol:, no ale zbyt duzych przeszkod niema. Najwyżej zatrudnie kogoś kto mi bedzie kontrolowal konto czy jest ONLINE hehe. Ze nie da sie grac na klka kont to nie jest, az taki problem prawdopodobnie skonczy sie to tak, ze zakupie 3 licencje na sm'a, ee i eBK który chciałem by się robił w trakcie mojej nieobecności w Polsce. No ale trzeba jakoś sobie z tym poradzic.

A co do tej sprzedaży excelentów, ancientó oraz jeweli? Jaka jest pewność bo to dość kluczowe elementy tej gry, nie chciał bym by mi takie itemy wpadały do sklepu :lol:. Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na ten temat ?

Widziałęm aukcje na allegro, jednak martwi mnie mała ilość komentarzy danego urzytkownika który trudni się sprzedarza licencji na AA. Dlatego też szukam kogoś z wiarygodniejszego zródła. W allay nie chcem pytać, bo potem wszyscy gadaja do okoła, ze afker ^_^ .

Jeszcze dwa ostatnie pytania, a mianowicie:

1. Czy lecą bany na Vallhali za tego rodzaju boty? Bo wg regulaminu należy grać activ :s

2. Czy istnieja inne tego typu boty działajace na globalu, tego poziomu badz lepsze.

autoreconect nie chodzi , U niektórych bot sprawuje się świetnie u innych gorzej .Masz do wyboru 2 autopick

1 zwykła spacja

2 autopick który łapie określone itemy ( u mnie z nie wiadomych przyczyn nie chodzi ) można ustawić też jakie itemy ma sprzedawać do sklepu jakich nie

3 Co do allegro sprzedawca ma swoje powody dlaczego sprzedaje autoalla na ciągle nowych kontach .Do tej pory nie słyszałem o tym aby kogoś oszukał itp możesz się z nim skontaktować przez numer gg podany na aukcji

Co do 2 ostatnich to

1 Na początku servera webzen zaczął banować ludzi również za afk np za chaos bot ( przynajmniej tak słyszałem ) Pózniej po protestach graczy się z tego wycofał .Obecnie nie słyszałem o tym aby ktoś dostał ban za afk chodź w przyszłości podejście webzenu może się zmienić

2 Z tego co słyszałem są takie boty np na allegro jest inny bot , lecz z tego co słyszałem albo nie mają tylu opcji bądź działają niestabilnie ,

Opublikowano

Witam, a ja chetnie polece bota ;] uzywam go od dlugiego czasu i niemialem z nim zadnych zieszych problemow, dziala nawet pod win7 z sp2. Banow tez teraz nie daja za afk, pozatym jak masz bota to ciezko udowodnic ze grales na bocie. recconecta nie ma ale mysle ze niedlugo bedzie, sa juz programy ktore pozwalaja uruchamiac gre bez koniecznosci logowania na stronce wiec i w bocie pewnie to bedzie. tesowalem inne boty tego typu i musze stwierdzic ze to crap w porownaniu do autoalla bo w tamtych ciagle cos sie psuje albo dziala niepoprawnie.

Opublikowano
Witam, a ja chetnie polece bota ;] uzywam go od dlugiego czasu i niemialem z nim zadnych zieszych problemow, dziala nawet pod win7 z sp2. Banow tez teraz nie daja za afk, pozatym jak masz bota to ciezko udowodnic ze grales na bocie. recconecta nie ma ale mysle ze niedlugo bedzie, sa juz programy ktore pozwalaja uruchamiac gre bez koniecznosci logowania na stronce wiec i w bocie pewnie to bedzie. tesowalem inne boty tego typu i musze stwierdzic ze to crap w porownaniu do autoalla bo w tamtych ciagle cos sie psuje albo dziala niepoprawnie.

No wiec tak, co do autoreconnecta za to leca bany :s, no niestety gadałem z twórcą programu. Co do obejscia lgowania sie przez strone? watpie by ktos sie posówał do czegoś takieg, bo to już ingerencja w system gry no i za to moze byc ban :lol:

Natomiast co do banów na poczatku WZ s4 prawda, sam dostałem bana na BK który miał 280lvl :s, po tym odpuscilem sobie gre na WZ s4 na dłuzszy czas :], bo siem "wkurwilem", ze musze cisnac od 0. Ale znow jestem w Vallhali :). Co do bota topic chyba do zamkniecia. Wiem wlasciwie wszystko, a czego nie wiem znajde w bocie :P, najwyzej bd pytac w razie jakis problemów na nowym Topicu.

Dziekuje wszystkimj za pomoc i udział w rozmowie.

Pozdrawiam Maruda :)