Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Rebelia 1.4.2 - ..::REKRUTACJA::..

Nexus77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwadratowa Rebelia

REKRUTACJA

------------------------------------------------

Informacje

Ilość slotów: 23

White-List: Tak

PvP- Tak

Potwory ? Tak

Zwierzęta ? Tak

Premium ? Nie

Jak dostać się na nasz serwer ?

Otóż musisz wypełnić podany formularz i czekać na odpowiedź

Czy griefujesz

Czy cheatujesz

Czy masz MUMBLE (Wymagane)

Czy masz mikrofon (Wymagane)

Coś o sobie

Jeśli już wypełnisz formularz napisz do mnie wiadomość o treści ?Czy zostałem przyjęty?

Ja odpowiem na tą wiadomość i podam ci kiedy masz wejść na Serwer Mumble.

Nasz Serwer MUMBLE : pl1.ownserv.pl:64552

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Opublikowano

Czy griefujesz:nie

Czy cheatujesz:Nigdy

Czy masz MUMBLE (Wymagane):Tak

Czy masz mikrofon (Wymagane):Jasne ;p

Coś o sobie:Ogarniety i Przyjazny , lubie taki serwery gdzie moge pograc z innymi bez zadnych nooobkow ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiek 14

Czy griefujesz nie:P

Czy cheatujesz NIe:P

Czy masz MUMBLE (Wymagane) tak

Czy masz mikrofon (Wymagane) Tak

Coś o sobie jestem przyjaznym i milym graczem ktory może będzie kręcił z tego serva;P

Opublikowano

Czy griefujesz: nie

Czy cheatujesz: nie

Czy masz MUMBLE (Wymagane):Posiadam

xD

Czy masz mikrofon (Wymagane): taaaak

Coś o sobie:Nazywam sie Kuba mam 13 lat mieszkam w Iławie i raczej bede nagrywal filmiki

xD

Opublikowano

Czy griefujesz:Nie

Czy cheatujesz:Nigdy

Czy masz MUMBLE (Wymagane):Mam

Czy masz

mikrofon (Wymagane):jasne

Coś o sobie:czesc nazywam sie Adam lubie grac w minecrafta i siedze nad nim nw z 3 godz nagrywam reklamy serverow

:)

Opublikowano

Czy griefujesz : Nope

Czy cheatujesz : Nope

Czy masz MUMBLE (Wymagane) : Tak

Czy masz mikrofon (Wymagane) : Tak

Coś o sobie : Mam na imię Sebastian i Mam 14 Lat. Mieszkam w małej miejscowości o nazwie Bukowno. Jestem zawsze wesoły i uśmiechnięty oraz mam poczucie humoru. Interesuję się sportem, a dokładnie siatkówką. Gram w amatorskiej drużynie i nawet dobrze nam idzie.

Opublikowano

Czy griefujesz: Nie !!!!

Czy cheatujesz Nie !!!!

Czy masz MUMBLE (Wymagane) TAK

Czy masz mikrofon (Wymagane) TAK

Coś o sobie Imie dostałem Sebastian

:D Zawsze miły i pomocny w 100% ogarnięty ! Nie sprawiam problemów! :D

Opublikowano

Czy griefujesz:nie

Czy cheatujesz:Nie

Czy masz MUMBLE (Wymagane):Moge miec

Czy masz mikrofon (Wymagane):Mam

Coś o sobie:Szukam grupy osob co mozna z nimi pograc.Wejde na mumble albo na ts3 to sie pogada

2sadus9-k_rhpawnw.jpg
Opublikowano

Podsumujmy serwer "Kwadratowa Rebelia" którym właścicielem jest Roger/Bucu13... Będe wymieniał w punktach.

1. Bucu13/RoGer pragnie od swoich graczy sms'ów na serwer ponieważ nie ma sam na utrzymanie.

2. Bucu13/RoGer daje życia swoim graczą na serwerze czyli np jak ktoś padł i ma bana za życie i zgłosi sie do rogera to roger daje mu 10/10 żyć gdzie ja normalny gracz o nicku Wlodar na tym serwerze grałem bez x-raya,nodusa ani inncyh gówien starałem się zdobyć diametny kilka godzin umiałem spędzić w kopalni po czym roger inni gracze stwierdzali ze na x-rayu jade więc roger sprawdzil moje statystyki i się bardzo zdziwil.

3. Bucu13/Roger pomimo ze to jest Survival lata na gamemodzie niszczy komus budynki jak ktos go "strolował" ponieważ prawdopodobnie nie umie sam zrobić "TNT" i niszczyć komuś domku lub coś.... Buduje na gamemodzie "sparte" "most" dodaje sobie itemki typu tnt.

4. Nie tylko rząda na serwer pieniędzy sms a takżę rząda na teamspeak,żeby ludzie wysyłali mu a ludzie z tego nic nie mają.... Jest taki ze jeszcze bana by mógł dać jak coś sie źle powie.

5. Bucu13/RoGer dobie moderatorów 12-13 letnich ponieważ oni przy nim błyszczą np.dają mu jakieś rzeczy lub pomagaja mu budować na gamemodzie...

6. Bucu13/RoGer nigdy nie ma czasu na roztrzygnięcie spraw na serwerze np. jak ktoś sie zabija lub komuś przyszkadza,niszczy itp... Bucu się smieje a jak mnie trolowali ja wszystko sobie odzyskiwalem nie kradłem tylko normalnie zdobyłem.

7. Każde jedno słowo jakie powie gracz lub jego kolega z reala jest odrazu wzięte pod uwage i gdyby nie było nikogo on by zmienił mape bo jego "koledze" się tak podoba.... Przecież każdy się stara na swoje rzeczy przychodzi taki nowy gracz i nie ma nic to pisze czy ktoś pomoże zawsze coś pomogłem ale sa i wscipscy gracze którzy rządaja zmiany mapy aby mieli równe szanse.

8. Na serwer przyjmuje osoby w wieku 10-13 lat o starszych nic nie mowię chociaż gracz o nicku Fire ma około 15 lat zachowuję sie jak dziecko. Nie będe wymieniał powodów...

9. Teraz coś dla graczy skoro ja tam nie gram Bucu13/Roger odrazu zabral mi moje itemki dla siebie może coś dał graczą ale wątpie

w to !

10. Pozdrawiam prawdziwych graczy z serwera dzięki za wszystkie przegrane godzinki :) Jbox,Edek,Frog,MoonBort !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...