Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byl projekt Detox'a, teraz chcialbym pokazac co "stworzylem" ja ;)

Obecnie jestem jedynym Developerem, w testowaniu pomagaja mi kumple z rl, na ktorych moge polegac ;] Nikogo wiecej nie wezme do testów. Wszelkie PM w tej sprawie bede po prostu ignorował.

Do łączenia uzywamy Hamachi, wystarcza to poki co do testow. Serwer nie bedzie za predko dostepny dla wszystkich (o ile wogole bedzie). Najpierw musze naprawic wiekszosc bugow, aby co 10minut nie bylo crasha.

95%~ skills na 1st i 2nd joba dziala w 100%, troche kodowalem sam, troche skorzystalem z innych for.

Obecnie pracuje wyłącznie nad bugami, po co inne "dodatki", skoro i tak są zbugowane.

Wiecej info na forum serwera, niestety nie moge tutaj podac adresu (regulamin)

maple0081ik6.jpg

Last update:

19/04/2008

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

o_O nice kolejny serverek sie zapowiada :D Naprawiaj bugi :) i powodzenia

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

No, OK, ale że tak powiem, po co ty nam to mówisz? Bo Detox, brał beta testerów z forum, a ty robić tego nie chcesz. Czyli co? Mamy po prostu wiedzieć, że robisz serwer i żebyśmy nie mogli się doczekać open bety? Bo narazie wszystkie serwery miały labo open betę, albo była jakaś rekrutacja do zamkniętej grupy beta testerów, a u ciebie tego nie ma. Oczywiście życzę Ci, żeby ten serwer stanął na nogi i się rozwijał, ale według mnie ten temat jest w takim wypadku niepotrzebny.

UWAGA: to jest TYLKO moje zdanie, jeżeli kogoś uraziłem to sorki.

Opublikowano
UWAGA: to jest TYLKO moje zdanie, jeżeli kogoś uraziłem to sorki.

Kazdy ma prawo wyrazic tu swoje zdanie wiec nie ma za co przepraszac.

Czyli co? Mamy po prostu wiedzieć, że robisz serwer i żebyśmy nie mogli się doczekać open bety? Bo narazie wszystkie serwery miały labo open betę, albo była jakaś rekrutacja do zamkniętej grupy beta testerów, a u ciebie tego nie ma.

Byc moze bede potrzebowal 2-3 testerów, ktorzy NIE są GM'ami to gry normalnie. Im szybciej naprawie bugi, tym szybciej bedzie sie cos działo.

Mozna powiedziec, ze napisalem to aby miec spokoj od PM.

Oczywiście życzę Ci, żeby ten serwer stanął na nogi i się rozwijał,

Dzieki ;)

Opublikowano

No niezle ;) Mam nadzieje, ze uda sie naprawic co nieco. Sam mam serwer i zrobilem duzy blad, ze udostepnilem go do grania :/ Teraz naprawiam bugi, skille itd. A jak by co moge Ci pomoc w serwerze jako normlany player albo w kodowaniu. Ala to juz Twoja sprawa.

-Pozdro

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano
Byc moze bede potrzebowal 2-3 testerów, ktorzy NIE są GM'ami to gry normalnie. Im szybciej naprawie bugi, tym szybciej bedzie sie cos działo.

Chętnie, znam pare miejsc które blokują klawisze i nie można nic zrobić :).

Już nie. Sorry.

Podpowiem Ci jedno miejsce, niedaleko Lefare.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
Byc moze niedlugo serwer bedzie public, sprawdze wytrzymalosc mojego kompa wink.gif

Serwer przy "normalnej" grze crashuje sie srednio co 1-2h wiec jakos da rade ;]

Hehe dzieki za pocieszenie :D ja tez bym mogl potestowac wiec jak cos to pm i czekam na public ;]

Opublikowano

Maly update:

To jest ukryta treść, proszę

Dzisiaj byc moze bedzie Open Beta. Niestety łączyc bedzie sie mozna tylko przez hamachi, wszystko przez super mozliwosci liveboxa... Gdzies kiedys widzialem poradnik, jak zrobic zeby mozna bylo postawic OTS'a na liveboxie. Jak ktos zna link niech podesle mi na PM ;) Mam nadzieje ze to pomoze.

Wlasnie robie ostatnie poprawki w bazie MySQL, robie na szybko strone do rejestracji i mozecie grac ;P