Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki serwer na powrot?

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio jak rozwalila mi sie karta graficzna, oczywiscie zachcialo mi sie grac w combat arms. a jak ja nie mam dostepu do kompa, tzn takiego ktory ogarnie jakas dobra gre to przegladam forum mpc. czytalem o jakims combat arms ru, i ze jest taki fajny i dobry, ale to raczej nie moje strony, ruski cheatuja i kazdy o tym wie. No dobra, patrze dalej, widze amerykanskiego chyba combata, i tam podobno jest wszystko do przodu itd. Ale tez nie wiem na ktorym sie oplaca grac, bo podobno wszyscy wielbia ruski,, ze zmiana ip na ich nie bedzie problemu , ogarne to spokojnie, tylko jak mozecie podajcie mi + i - kazdego z serwerow, oraz jak sie da linki do tematow z poradnikiem jak sie zarejestrowac. A moze poprostu zwykly CA eu? Bawilem sie ostatnio na hackach, dosyc dlugo popykalem z tydzien, ale to juz z 2 miechy temu, wiec nie tak ostatnio ;f Dobra jak mozecie opiszcie mi plusy i minusy kazdego z serwerow, albo podeslijcie poradnik jak ladnie wrocic do gry w wielkim stylu bez dostania reporta po 1 rundzie gry jak to na eu bywa. Teraz moze to ogarneli ale okolo 2 lata temu gralo wiecej newbie, i oni ciagle reportowali kogos jak padali, a support nexonu byl malutki i odrazu banowali, zeby nie bylo meczarni. Dobra ja sie tu rozpisuje bo sie fajnie na laptopie pisze dosyc szybko. Po raz 3 prosze was zebyscie jak mozecie podeslali linki lub podali + i - serwerow , i linki jak ladnie wrocic do gry po tych 2 latach ;f Dzieki za uwage bo ja zaraz znowu zaczne cos pisac ;f

PS. Zalogowalem sie na mpc po okolo 1.5 roku xD

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Ruski - zacofany i tanie bronie (NX)

Amerykański - trochę dalej do przodu od EU, trzeba zmieniać IP, Free NX

Europa - zacofany 1 miech od Amerykańskiego nie trzeba zmieniać IP, Free NX

Opublikowano

Najlepiej na naszym Europejskim, na Ameryce jak dostaniesz bana i wykryją u ciebie fake IP to nie masz szans sie odbanować, ale za to itemy dla speca są od śmiesznie niskich rang, ruski - większość rusków tam gra, wszystko po rusku, no i dość zacofany, nie ma tam wszystkich map, w tym jednej z najpopularniejszych: Oil Rig. Z ruletką też coś spieprzyli bo od 2-3 miechów jej w ogóle nie ma. Brazylijski taki zacofany ze nawet nie ma sensu tam zaglądać...

Opublikowano

W tej chwili najlepiej grać na Europejskim. Posiadamy darmowe nx, hackerów jest coraz mniej, eventy jakieś są więc najgorzej nie jest. Amerykański - dostaniesz bana jak wykryją twoje ip a tak wgl to czym chcesz zmienić ip? Brazylijski mocnoooooooo zacofany podobnie jak ruski. W ruskim ca jest prawie, że jak w eu ale oczywiście gorzej z pingiem, komunikacją itp.

Opublikowano

Dobra, czyli jak komputer powroci do pracy, to polecacie mi zagrac na eu? Oraz, czy jak powypelniam reklamy, pokupuje cos za te nx, bo reklam coraz wiecej, i dostane reporta za niby hacki, to wystarczy ze do nich napisze i juz odbanuja? Bo tego systemu nigdy nie zmienia,low lvl morduje low lvl ma kicka, dobra dzieki za odpowiedz tylko powiedzcie co robic jak dostane bana za cos czego nie robie. PS. Chce grac tak w skryciu, zeby nie byc w srodku klotni: d Dzieki ogolnie za odpowiedzi,co do ruskiego, to nie wiedzialem ze jest zacofany. Amerykanski, jak maja spece od low lvl to ja sobie podziekuje, o brazylijskim to wiedzialem ze PNE, Jak mozecie to powiedzcie w jaki sposob grac zeby nie dostawac reportow i kickow? Bo jak gram na eli, lub eli pro, to zawsze dostaje reporta kicka, a na nastepny dzien bana. Zaczne uzywac tego generatora kont :D Dzieki za odpowiedzi , a teraz macie dostawe z tego ;f

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...