Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]dot. subforum zlecenia

Jano900

...  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. ...

• Tak
      1
    • Nie
      4
    • Oboj?tnie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż sugeruję aby skrócono czas oczekiwania na napisanie kolejnego zlecenia. Rozumiem że niektórzy mogą spamować ale np. moje zlecenie już dawno się skończyło a moderator tego działu zamknął je dopiero parę dni temu i muszę czekać a tak to już bym miał.

Więc albo skracacie czas,

Albo zapobiegajcie sytuacją takim jak moja.

Opublikowano

No wiesz co, bez raportu zlecenia zamknąć nie moge

Jedynie gdy minie miesiąc od ostatniego posta.

Możesz zamknąć gdy autor użyje avatara/sygnatury w zleceniu.

12. Gdy wykonana praca w zleceniu zostanie "włożona" w sygnaturę/ avatar itd. temat zostaje zamknięty.

Down: Taki jest regulamin, taka jest rola moderatora.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Przecież nie będzie zaglądał do każdego tematu, czy ktoś użył.

Na nie.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Down: Taki jest regulamin, taka jest rola moderatora.

No ma racje. Ja rozumiem że moderator ma swoje życie i swoje sprawy ale to jednak jest jego rola.

Edit

A co do tego skrócenia to już mniejsza o to ale nie było by problemu gdyby Cristiano je zamykał. Raz zamknie raz nie. Rozumiem że to nie jest maszyna ale moderator to moderator.

Opublikowano

przeciez nastepne zlecenia mozna napisac dopiero po 15 dniah wykonania poprzedniego zlecenia

ja tak zrobilem z sowim zleceniem 3 strony refow, bo modek nie zamknal

­

Opublikowano
Przecież nie będzie zaglądał do każdego tematu, czy ktoś użył.

Na nie.

Ja tak robiłam, to nie jest trudne. Wystarczy przejrzeć 2-3 pierwsze strony zleceń, starsze przeważnie są już zapomniane.

Mimo wszystko, regulamin jest napisany w taki sposób, by to w roli autora tematu było informowanie o wykonanym zleceniu.

Nie liczy się godzina, jak i data zamknięcia tematu, tylko godzina i data wysłanego raportu ew napisanego przez autora postu z prośbą o zamknięcie.

Nie będziemy zmieniać nic regulaminie lokalnym zleceń. Między innymi właśnie przez takie osoby, jak Ty, które co chwile chcą mieć coś innego w sygnie, czy awatarze, co za tym idzie: nie szanują pracy autora projektu.

Opublikowano

I tak biorę udział w konkursie jak wygram to sam sobie będę zamykał.

A temat był zakończony bardzo dawno a Cristiano zamknął dopiero parę dni temu. Więc gdyby oglądał subforum zlecenia nie było by problemu. Rozumiem że to nie jest maszyna no ale taka jego rola. Jak mu jest za ciężko zatrudnijcie jeszcze kogoś.

Edit

Między innymi właśnie przez takie osoby, jak Ty, które co chwile chcą mieć coś innego w sygnie, czy awatarze, co za tym idzie: nie szanują pracy autora projektu.

Ja sygny nie potrzebuję a avatar mam na dość długi okres czasu ale mój aktualny mi się nie podobał i po drugie jedna osoba takowy miała.

Edit

Możecie zamknąć ta dyskusja nic nie wniesie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...