Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]DH na PL

Ylayron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 konta.

Loguje się na oba biore je w pt.

Drugim wychodze z gry ale pt dalej jest.

Na drugim odpalam kamermoda biore AP i DH on i dalej pisze, że to czyjś item jest, nie mogę podnieść.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak ma być on ,ale pick up musi być off . Wtedy podchodzisz do itemów i klikasz ciągle "z" ,wtedy itemki podnosisz .

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Odswiezam zeby nie robic zbednych postow ale gdy wszystko zrobie odpalam Metin2 PL i np. ustawiam exp bota czy auto pota ( jakie bota bym nie odpalil) to po ok. 5s loga mnie, o co chodzi? cos zle zrobilem?

Opublikowano

Odswiezam zeby nie robic zbednych postow ale gdy wszystko zrobie odpalam Metin2 PL i np. ustawiam exp bota czy auto pota ( jakie bota bym nie odpalil) to po ok. 5s loga mnie, o co chodzi? cos zle zrobilem?

Czekam na podpowiedzi.

Opublikowano

Ale używasz exp bota na modzie ? Wyłącz attack speed,bo na modzie on nie działa i zaraz loga.A jak masz wyłączony to zainstaluj metina ,spatchuj i wgraj moda .

A co do drophacka,to tylko można podnosić kursorem (nie musisz klikać ,tylko najedz nim ) .

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...