Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]WoT cheaty i trainery

Ballde27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Gram już dość długo i od jakiegoś czasu spotykam się z dziwną rzeczą... Praktycznie co drugą, trzecią bitwę spotykam chyba "cheatera"

Odliczanie... I start nawet nie wyjadę z bazy a tu dostaje cios od ARTY albo jakiś T95 już pod naszą bazą. Jeszcze śmieszniejsze jest spotkanie właśnie wspomnianego T95 kiedy reszta graczy ma tier I/II. O co chodzi? Skąd oni biorą takie cheaty?

Myślałem że to jedyna gra w której nie spotkam się z czymś takim ale chyba się przeliczyłem. Macie podobne przykrości?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Arta strzela na oślep na początku bitwy , sam ściągnąłem Hummelem czołg w taki sposób. Te t95 to chyba w plutonie było i tak rzuciło po prostu

Opublikowano

Te t95 to chyba w plutonie było i tak rzuciło po prostu

Jesli bylby z nim t1 to i tak losowanie byloby dla T95.

Moze jakis screen nastepnym razem? Ja sie raz spotkalem z czyms dziwnym, SU-85 z 107mm (stare dzieje) strzelal co ~2sek

Opublikowano

popieram cie Ballde27

jak grałem AMX 105 AM stałem za składem drewna i tam sie rozstawiłem

nagle 1 strzał od hummela i umieram a wtedy żaden scouter nie przejeżdzał a inne czołgi były bardzo daleko

a jak powiedziałem że ma haki to nic nie odpowiedział.

Opublikowano

Zobaczył smuge dymu jak strzeliłeś lub zobaczył jak obaliłeś drzewo.Możliwe, że stałeś w bardzo częstej miejscówce i po porstu walił na ślepo

Opublikowano

Nie ma mowy żeby 9 losowało z 2 takie rzeczy tylko za czasów bety .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

tak jak up. nie możliwe jako że WoT nie losuje dla mniejszego tieru tylko dla tego większego... to po 1. A po 2 wątpię że są do tego hacki bo komu by się chciało je update co zmianę wersji wota. Po 3 . Arta strzela na ślepo na początku, możliwe że strąciłeś jakieś drzewo lub strzeliłeś . :) Pozdrawiam .. myślę że temat zakończony .. xD

Opublikowano

popieram cie Ballde27

jak grałem AMX 105 AM stałem za składem drewna i tam sie rozstawiłem

nagle 1 strzał od hummela i umieram a wtedy żaden scouter nie przejeżdzał a inne czołgi były bardzo daleko

a jak powiedziałem że ma haki to nic nie odpowiedział.

Wystrzeliłeś?

Opublikowano

Znaczy grając już jakiś czas artą(obecnie GW Patnerką) znam spoty dobre gdzie się ukryć i to też idzie w drugą stronę, bo wiem gdzie mogą się ukryć potencjalni wrogowie np. arta. Często zdarza mi się, że zahaczam celownikiem ten dany obszar i jak widzę wystrzeliwany pocisk to idzie się łatwo kapnąć. Ale początki przed rozpoczęciem bitwy to jak się dostaje od razu od arty to trochę dziwne, bo zanim się załaduje celownik minie już z 7 sekund?

Opublikowano

Mogą być 1 tiery nawet z X tierami jakis maus wezmie do plutonu Leichtraktora i po zawodach grasz 1 tierem z X.

Opublikowano

mi się zdarza i to często ze strzela do mnie jakis tier 8(nie francus) i jednym strzałem zabiera mi 3x np 400hp. na Damege panelu pisze -400,-400,-400 i jestem pewien ze to jeden koles poniewaz tylko on zostal na mapie ;)

Opublikowano

do mnie kiedys jakas jagoda wystrzelila 4 razy w ok 7-8 sekund zupelnie jakby miala magazynek

na kompani 3 sporty zostaly podswietlone dopiero gdy byly zaraz przy mnie (ok 10-15m)

is wykrylem dopiero gdy oddal drugi strzal z odleglosci ok 30-40m

raz jak gralem arta to widzialem jak ruski td zniszyszczyl ht ktory byl daleko i pomiedzy nimi byly 2 skaly ktore calkowicie zaslanialy cel

dla mnie aktualizacja 0.8.1 jest poczatkiem wielkiej plagi cheaterow

860331433165800174608.png

Opublikowano

Ja na T-50 BEZ PERKA kamuflaż+ siatka kamuflażowa + krzaki

To innym wykrywałem.. moi się na górze naparzali, a mnie wykrył dopiero z 50m.

BEZ CAMMO ;P

Macie niefarta, albo to jakaś prowokacja, bo mi się żaden cheater nie trafił. -_-

@E:

Wykrył mnie z 50m, bo mi krzaki boku czołgu nie zasłaniały

x

Opublikowano

A tak w ogole to nie ma hackow do WOT-a.

Niektora artyleria laduje co 10s a w trakcie walki sie tylko wydaje ze co chwile dostajemy obrazenia.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

UP racja wygląda to tak :

Arta oddaje i strzał pocisk leci i leci gdy w nas trafia następny jest gotowy w 50% i tak w kółko :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...