Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Last Chaos (WOfCH) I Inne Dylematy

RaYmaNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od paru dni zacząłem przygodę z lc.

Na wstępie chciałbym poruszyć temat niektórych problem które mam na last chaos (World of Chaos)

a) Armor master stone (w opisie piszę że coś +20 sądziłem że to kamień ulepszający ale tutaj o coś inne chodzi ;/ ?)

B) Custom Accesory stone (strzelam że chodzi coś o bizuterie ale nie wiem o co chodzi ;/ pomorze ktoś ?

d) Czy każdy ma takie jakby ścięcia w grze tzn. że klikam na handlarza i dopiero po 5-10sek wyskakuje jego okienko czy tylko ja mam takie lagi ?

e) Mam gildie/skile gildyjne czemu nie mogę użyć niektórych skili gildyjnych np. mam leczenie na 1/3 nie mogę go przenieść na pasek/klikam i nic się nie dzieje :( ja mam tylko taki problem ?

f) Ostatni problem jak kupiłem od głównego npc w juno te tarcze 30% defa więcej jak na nie klikam nic się nie dzieje.

Proszę o pomoc Dam Limit Lajków

A tutaj jeszcze 1 pytanie na lajka

Na jakim serwerze lepiej grać destiny ep3 czy 777 ep2 ?

To tyle proszę o odpowiedzi lajki przewidywalne.

P.s. jestem nowym użytkownikiem mpc i nowym graczem lc wiele rzeczy nie kumam ;/

@Edit

c) Online Time Points : 170 Jak to użyć ? to są punkty na granie w grę ale nie wiem jak je użyć :(

Już wiem jak to zrobić to jest extra :>

Znalazłem poradnik na cash ale nie wiem jak zbugować tak postać żebym nie grał ale żebym był w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...