Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIfa 2013

Didu7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar jutro kupić Fife 2013 ale nie wiem czy mi pójdzie. Oto moj sprzęt.

Procesor 3,2GHZ

Karta Graficzna 512mb

Pamięć ram 1,3GB

Mam szanse bez sciny na minimalnych ?

Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

Dami90x ale mi nie chodzi o gre na full detalach :) tylko przynajmniej na minimalnych bez scinki :P mam Win 7 :)

Opublikowano

A Fifa 2012 mogłaby pójść na moim sprzęcie na minimalnych czy raczej trzeba tyle samo ramu co do wysokich detali ? :)

Opublikowano

To jest tylko demo .. wersja która zazwyczaj jest po to aby sprawdzić grę czy się podoba lub zobaczyć czy pójdzie na sprzęcie. Nie pamiętam czy był tryb kariery(jak już to ograniczony) ale opcja szybkiego meczu jest na pewno jeżeli chcesz sprawdzić.

Opublikowano

To ja już chyba wole grać w kupionego przedwczoraj Pesa 2013 który mi sie wogole nie scina :)/ Temat można zamknąć

Opublikowano

Procesor 3,2GHZ - Starczy spokojnie

Karta Graficzna 512mb - Wystarczy

Pamięć ram 1,3GB - Za mało, na fife potrzebna około 2 na minimalnych a na czymś musi iść system

Proponuje Ci abyś dokupił ze 2 gb ramu, za 50 zł powinno się udać.

12-tka potrzebuje 4 gb ram na win 7. Ja bym na Twoim miejscu po prostu sprawdził wersję demo która jest darmowa.

Mi na laptopie 3 gb ramu na maksymalnych detalach 1366x768 chodzi 12 i 13 win 7 home premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...